Tu deții Cheia de Maestru pentru asta – Consiliul Arcturian 9D

0

Îți propun să afli ce transmit Arcturienii despre faptul că venim din Sursă și încă suntem Sursă, chiar dacă uneori uităm cine și ce suntem cu adevărat, așa cum reiese din articolul „Tu deții Cheia de maestru pentru asta” – Consiliul Arcturian 9D, channeling de Daniel Scranton.

Găsești articolul original AICI.

Tu deții cheia
Tu deții Cheia principală. Venim din Sursă și încă suntem Sursă, chiar dacă uneori uităm cine și ce suntem cu adevărat.

Tu deții Cheia de Maestru pentru asta

 

“Salutari. Suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți.

Suntem foarte încântați să avem atât de mulți dintre voi pe Pământ, în formă umană, care ne răspund la mesajele într-un mod pozitiv.

Știm că este ușor să fii prins în agitația vieții tale de zi cu zi acolo pe Pământ și, de asemenea, știm cât de mult știi că ai ajutoare în formă non-fizică, așa cum suntem noi.

De asemenea, vă reamintim de toate celelalte ajutoare non-fizice care sunt în jurul vostru, vă sprijină, vă oferă tot ceea ce aveți nevoie și vă reamintesc constant că sunteți iubiți.

Cu toată această iubire care se revarsă asupra voastră din ceruri, atunci devine mai ușor să vă amintiți cine și ce sunteți cu adevărat. Sunteți ființe ale iubirii pure, necondiționate. Veniți din Sursă și încă sunteți Sursă, chiar dacă uneori uitați cine și ce sunteți cu adevărat. Iar Sursa… este Iubire.

Acum, transmisiile noastre către voi sunt toate despre a vă aminti cine sunteți cu adevărat, astfel încât să puteți ieși în lume și să fiți cine sunteți.

Nimic nu se simte la fel de bine ca atunci când îl iubiți pe altul, fie că celălalt este o persoană, un animal, o plantă sau un alt aspect al Sursei, în acel moment sunteți adevăratul vostru sine.

Sunteți sinceri cu voi înșivă în iubire și, prin urmare, primind iubirea pe care o primiți de la noi și de la cealaltă conștiință nonfizică care v-o trimite constant, atunci aveți mai mult de oferit.

Aveți dragostea pe care sunteți activați în voi și din acel loc de activare, iubirea care sunteți se revarsă, din voi, în lume fără efort. Nu trebuie să încercați să-i iubiți pe ceilalți când sunteți iubire… când iubirea din voi este atât de activă încât nimic nu o poate opri.

Și numai voi puteți opri acel flux de iubire care vine din interiorul vostru. Aveți cheia principală. Aveți Cheia de maestru.

Dacă vă hotărâți să nu fiți iubire într-un moment dat, atunci vă folosiți liberul arbitru. Aceasta înseamnă că luați o decizie care vă dă încă o dată un sentiment de separare de cine și ce sunteți cu adevărat și care vă permite să vă jucați puțin mai mult în acest joc, jocul experienței Pământului din a treia și a patra dimensiune.

Pe măsură ce vă amintiți cine sunteți de-a lungul zilei, este mai probabil să răspândiți iubirea în jurul vostru și să creeați un univers de iubire pe care să-l experimentați.

Acum, pe măsură ce vă desfășurați ziua, fiind iubirea care sunteți cu adevărat, voi sunteți cei care activează iubirea în ceilalți.

Știți deja că există un efect de domino față de orice răspândiți acolo pe Pământ.

Răspândiți ceea ce doriți să vedeți activat în ceilalți, iar ei vă vor arăta acea reflecție de care aveți nevoie astfel încât să vă bucurați de compania celuilalt, pentru că ceea ce este cel mai important la fiecare dintre voi va fi adus în prim-plan.

Va trebui să renunțați la ceea ce nu sunteți cu adevărat pe parcurs, dar asta se va întâmpla într-un fel sau altul. Faceți-o în mod conștient și deliberat și vă veți bucura de restul călătoriei pe care o aveți acolo pe această versiune dimensională a Planetei Pământ.

Și vă așteaptă atât de multe în dimensiunea a cincea, atât de mult din ceea ce sunteți! Suntem doar încântați să asistăm la acea călătorie cu voi și suntem atât de fericiți să facem parte din ea. Acesta este motivul care ne aduce cea mai mare bucurie atunci când vă oferim aceste transmisii.

Voi toți… tu deții Cheia principală pentru asta.

Suntem Consiliul Arcturian și ne-a plăcut să ne conectăm cu voi.”

 

Traducere din engleză a articolului „Tu deții Cheia de Maestru pentru asta – Consiliul Arcturian 9D – channeling de Daniel Scranton” – realizată de Rami’EL

(Mai multe articole din categoria CHANNELING)

 


 

 

2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here