Viata este o Aventura Continua – Mesaj de la Grupul Arcturian

0

Viata este o Aventura Continua – Mesaj de la Grupul Arcturian

 

Salutări, dragilor. Îndraznim iar sa va oferim îndrumări care sa vă ajute în acest moment de haos și schimbare.

Călătoria evolutivă nu are sfârșit, ci pur și simplu continuă să se desfășoare în alte dimensiuni, deoarece se ating niveluri noi de conștientizare. Pentru că fiecare individ este o expresie a unei Realități Infinite, conștiința care se desfășoară nu ajunge niciodată la un punct de finalizare, ci va continua să se exprime infinit.

Ideile divine exista pur și simplu – nu au început și nici sfarsit și constituie substanța din care se formează toate lucrurile, pentru că nu puteți face nimic din nimic.

Aceste idei divine (energia substanței creatoare), sunt înțelese în funcție de nivelul atins de conștiința observatorului.

Unele tradiții religioase ne învață că lumea este o iluzie, dar de fapt lumea nu este o iluzie.

Gaia este un univers spiritual pur, populat de fii ai lui Dumnezeu. Mai degrabă, interpretările și creațiile adormite ale minții umane condiționate constituie o iluzie.

Tot ce apartine sistemului dens de credințe tridimensionale, multe pe care l-ați cunoscut și crezut ca fiindrealitate, reprezintă doar vârful foarte mic al unui aisberg de realitate, care așteaptă recunoașterea.

Întotdeauna vor exista realitati mai multe, mai noi și mai interesante, de explorat.

Permițându-vă să evoluați dincolo de cel de-al treilea sistem de credințe dimensionale, incepeti o călătorie captivantă care nu se termină, pe care doar acum o înțelegeți ca atare.

Viața este o aventură, în curs de desfășurare, în toate dimensiunile.

Cei care încă nu sunt capabili să înțeleagă acest lucru continuă să țină cont de iluziile sistemului material, continuand sa creada că spiritualitatea nu este reală, ca este irelevantă, plictisitoare, nepractică și nu merită urmărită.

Convingerea comună că “aveți doar o singură viață de trăit” și trebuie, așadar, să faceti totul pentru a vă satisface dorințele personale, indiferent de consecintele sale asupra celorlalți, a cauzat multor persoane experimentarea blocajelor în energie; blocaje peste care, după mult timp erau gata să le depaseasca.

A trăi un fals sentiment al realității, servește doar pentru a crea și a stoca energia lecțiilor de viață care trebuie să se manifeste în cele din urmă (poate o reincarnare în alta viață).

Sunt multe de spus, pentru că lumea este la marginea a numeroase revelații noi.

Haosul din lume pare să forțeze omenirea înapoi în trecut.

Dar în realitate îi obligă pe oameni să se trezească si sa realizeze că multe (bune și rele) din ceea ce au acceptat întotdeauna ca fiind “așa cum sunt lucrurile”, nu au avut niciodată puterea pe care au crezut că le au.

Pe măsură ce tot mai multe suflete își dau seama că există doar o singură putere și că această putere este deja prezentă, în plinătatea ei, în interiorul lor, ele pierd această dorință arzătoare dea se gasi pe sine departe de Dumnezeu, sau prin prin tot felul de instrumente și metode inutile, rituri și ritualuri.

Starea trezită a conștiinței exista fără nici un efort, manifestându-se ca abilitatea de a fi liniștit, indiferent de aparențele exterioare.

Nu mai există o nevoie arzătoare de a implora, de a cere, de a căuta, de teamă și de a striga la un concept al lui Dumnezeu făcut dupa imaginea și asemănarea omului.

Nu se mai întreabă; “Cum ar putea Dumnezeu să permită acest lucru?” și nu mai există nevoia de a se ruga în conformitate cu vechile concepte de rugăciune.

Ci mai degrabă este o ascultare și un dialog interior, continuu, cu realitatea divină deja prezentă în acest interior.

Nu vă temeți pentru cei dragi, sau pentru fiecare zi.

Energia planetei se mișcă în tot mai multă energie luminată și nu poate fi oprită în acest moment, indiferent de modul în care pot încerca cei care i se împotrivesc.

Acum sunteți martori la acțiunile sufletelor tinere și evoluționiste, care aduc schimbarea.

Este un moment puternic chiar și pentru cei care nu au nicio idee sau chiar interes pentru ascensiunea Gaiei și a omenirii.

Voi toți ați ales să fiți aici în aceste vremuri și să vă ajutați într-un fel.

Să nu uitați niciodată acest lucru.

Mulți oameni de-a lungul călătoriei lor evolutive se găsesc adesea în mijlocul actiunii din diferite direcții, dar acest lucru este la fel precum varful unei săgeți care se încălzește, deoarece conduce trunchiul săgeții.

Voi sunteți cei ce văd varful săgeții.

Nu vă descurajați, crezând că eforturile dvs., indiferent cât de nesemnificative sunt din punctele de vedere umane, nu sunt importante.

Fiecare picătură de lumină pe care o adăugați întregului este semnificativă.

Credința mondială tridimensională este și a fost întotdeauna că lucrurile trebuie să fie fixate – fizic, mental, emoțional și spiritual.

Acum sunteți pregătiți să trăiți, să vă mișcați și să fiți în conștiința că totul deja există.

Această realizare este energia Luminii pe care o adăugați la conștiința consensului și constituie “Lucrarea Luminii”.

Poate crezi că nu faci nimic important, dar Lumina ta este Lumina schimbând conștiința lumii.

Dorim să vorbim cu subiectul conștiinței.

Mulți încă mai cred că cunoașterea intelectuală a unui anumit adevăr generează automat expresia sa în experiența lor. Si de aici se ajunge la dezamăgire și confuzie vazand că problemele tulburi ale vieții lor nu se îmbunătățesc si nici nu se schimbă în conformitate cu așteptările lor.

Problemele de obicei cresc la început pentru noii studenți ai adevărului, deoarece Lumina în care se deschid este expunerea unor probleme suprimate de mult, care trebuie privite.

De asemenea, se întâmplă pentru că acești oameni dau acum multă energie și atenție chiar lucrurilor de care sperau să scape prin descoperirea unor adevăruri.

Cunoașterea intelectuală a unui adevăr este doar începutul pasului spre a deveni starea de conștiință a omului, care se poate și se va manifesta apoi în formă.

Starea dvs. de conștiență realizată este substanța din care mintea atrage și manifestă.

Cunoașterea guvernează modul în care o persoană trăiește și exprimă în toate aspectele vieții umane.

Mintea este pur și simplu conductorul spre starea de conștiință a unui individ.

De exemplu, când ați învățat prima dată să vă mergeți, ați gândit fiecare dintre pasi și i-ați practicat separat.

Aceasta a fost cunoașterea intelectuală (nivelul minții) a modului de conducere.

Cu timpul și practicand, nu mai aveai nevoie să te gândești la pași, au devenit automat – starea ta de conștiență.

Un alt exemplu bun este onestitatea.

În acest moment, nu vă gândiți dacă doriți sau nu să fiti cinstiți, deoarece onestitatea este conștiința voastră deja.

Dar există unii care inca se luptă cu conceptul de onestitate, deoarece este încă un concept mental pentru ei.

Onestitatea, care este o fațetă a unimii, nu a devenit încă starea lor de viață și de conștiința.

Este greu pentru ei să fie interesați de integrarea ideilor care “zboară în fața” sistemului lor de credință.

Mulți care sunt pregătiți spiritual, dar se împotrivesc schimbării, trebuie să experimenteze evenimente neplăcute, dar necesare, care ii vor forța să secdeschidă cel puțin un pic fata de  înțelegerea faptului că există o imagine mai mare decât ceea ce au acceptat.

Mulți pe pământ se confruntă acum cu aceste lecții de viață.

Acesta este modul în care evoluția funcționează – până când o persoană ajunge la acel nivel în care “apelurile de trezire” nu mai sunt necesare.

Cei mai mulți dintre voi sunteți acum aici.

Cea de-a treia dimensiune nu va fi și nu poate fi niciodată liberă de expresii de dualitate și de separare, deoarece energiile dualității și separării constituie cea de-a treia dimensiune.

În ea vor exista întotdeauna perechile de opuse (dualitate).

Este inutil să credem că manifestările dualității și separării pot dispărea prin utilizarea unor instrumente tri-dimensionale.

Comportamentele omenești nu pot și niciodată nu vor aduce pace, atâta vreme cât substanța războiului (conștiința separării) este încă la putere.

Chiar și războaiele împotriva dependenței, a cancerului etc. servesc doar pentru a da acestor lucruri mai multă energie cu care să se manifeste; pentru că sunteți creatori.

Încercarea de a rezolva problema la același nivel pe care se afla aceasta problema, nu va funcționa niciodată și nici nu poate funcționa, pentru ca este un cerc vicios.

Numai conștiința inaltată a persoanelor care devin majoritate va dizolva aparențele “bune și rele”.

Conștiința nu este aceeasi cu mintea.

Mintea este o cale de conștientizare care servește pentru a reflecta starea de conștiență realizată.

Gândiți-vă la conștiință ca la un corp masiv și infinit al întregii Realități și la minte ca la o ușă care se deschide în acest corp infinit al tot ceea ce este.

Unii au încă doar o ușă foarte mică, cu care să perceapă, astfel încât mințile lor pot vedea doar o mică parte a ceea ce este real și își bazează viețile și credințele pe această “privire” asupra realitatii.

Altele au dezvoltat pentru o ușă uriașă care le permite să-și ancoreze mai mult viața în Realitate.

Cu toate acestea, există unii care nu au nici macar o ușă și care supravietuiesc pur și simplu în cadrul realității omniprezente.

Plenitudinea stadiului lor de conștiință nu mai depinde de mintea care trebuie tradusă pentru ei, permițându-le să fie in Sursă în orice moment. Acestia sunt Maeștrii.

Experiențele de viață servesc la construirea ușii fiecăruia.

La un moment de pregătire determinat de Sinele Superior, o persoană este atrasă să-și deschidă ușa, de obicei doar o crăpătură la început.

Indiferent cât de mare sau de mică este ușa, deschizând-o, chiar și o crăpătură va permite unei lumini să curgă și să intre în minte. Odata intrata, mintea o poate accesa, născând un nou capitol în călătoria evoluționistă.

Toți, fără excepții, au totalitatea acestui corp viu, ce respira din Sursa (Dumnezeu), prezent pe deplin în ele.

Dar cei care încă nu sunt conștienți de acest adevăr sunt pur și simplu incapabili să-l acceseze.

Este ca și cum ai avea un cont bancar secret despre care nu știi nimic.

Contul poate să dețină milioane, dar nu vă poate face nici un bine până când nu aflați despre el ca sa îl puteți accesa.

Ignoranța inerentă în sistemul de crezuri tridimensionale crede că mintea umană este sursa ultimă de înțelepciune și adevăr.

De fapt, o minte condiționată de concepte și credințe false poate avea acces doar la ceea ce plutește în jurul acestui sistem de credințe impersonale.

Până când cineva nu atinge capacitatea de a accesa Sursa creativă a tuturor ideilor prezente vreodată în ele, rămâne blocat în conceptele tridimensionale.

La un moment dat, fiecare trebuie să-și creeze și să-și deschidă ușa, pur și simplu pentru că este realitate și nu poate fi ignorata din existență.

Divinitatea așteaptă cu răbdare și iubire recunoașterea fiecărei persoane doar pentru că ESTE, întotdeauna a fost și nu are nevoie de recunoașterea nimănui pentru a fi ceea ce deja ESTE.

Cu toate acestea, oamenii au nevoie de recunoașterea Divinitatii ca esența propriului Sine – singura sursă a tot ceea ce au căutat; complexitate, totalitate, abundență, înțelepciune și mai ales dragoste – adezivul care le ține împreună.

Suntem Grupul Arcturian 3/25/18

 

25 Martie 2018

Channeling: Marilyn Raffaele

2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here