Vibratia care o emiti este frecventa personala energetica

4

Vibratia care o emiti este frecventa personala energetica.

Vibratia care o emiti

Este o culminare a fiecarei vieti pe care ai trait-o, a fiecarui gand pe care l-ai avut si a fiecarei actiuni pe care vreodata ai efectuat-o. Este energia care inconjoara si penetreaza fiecare celula a corpului tau, vibratia ta este semnatura ta divina, Esenta Sufletului tau. Asa cum nu exista doi fulgi de zapada la fel nu vor exista doua suflete in Univers cu aceeasi semnatura energetica. Asa de incredibil si de special esti!

Vibratia care o emiti este frecventa personala energetica

Vibratia ta este o reflectare directa a gandurilor tale interioare, a sentimentelor, convingerilor , a alegerii cuvintelor, a cat de bine ai grija de tine, de Planeta, de ceilalti. Cu cat este vibratia mai inalta cu atat mai multa Lumina emitem, particulele de Lumina din noi vibreaza mult mai repede si cu atat suntem mai puternici conectati cu sufletul nostru si cu Dumnezeu.

Atunci cand vibratia noastra este joasa, particulele de Lumina din interiorul Fiintei noastre vibreaza foarte incet si se condenseaza. Energia noastra se simte cu adevarat grea pentru ca NU ne aliniem cu sufletul ori cu Sinele nostru divin, alegerile pe care le facem si faptele noastre vor pleca mai mult din ego sau dintr-o incredere scazuta de sine.

Convingerile denaturate, frica, furia, resentimentele, autoinvinovatirea sau invinovatirea celorlalti, gelozia, judecata, rusinea, dependentele, neiertarea, dragostea conditionata, lipsa de valoare de sine, lacomia, constiinta de separare si sanatatea precara ne mentin energia vibratoare scazuta.

Cum sa biruim frica
CLICK pe carte pentru mai multe detalii

Cand esti o Fiinta vibrational inalta recunosti divinitatea din tine si din altii. Esti aliniat cu sufletul tau care este alimentat de spirit, ai o sanatate vibranta si viata ta va curge cu usurinta si gratie.

Desi ne identificam cu corpul nostru fizic suntem Fiinte de Lumina si Energie. Totul este energie. Fiecare gand, cuvant, senzatie si lucru este energie…Totul ! Lucruri care sunt solide sunt de fapt particule de energie foarte bine compactate astfel incat s-a creat o forma sau materie fizica.

Corpul nostru fizic, acea parte din noi care nu este eterna, este inconjurat de esenta eterna divina formata din campurile noastre energetice emotionale, mentale si spirituale.Marea Trezire se intampla unor mase mari de oameni nu tuturor in acelasi timp; daca nu s-ar intampla pe etape, Planeta noastra ar fi supraincarcata.

Noi suntem mai mult decat corpul fizic, noi suntem de fapt Fiinte multidimensionale, energetice, spirituale care au o experienta umana, fizica.

Este important sa aducem in constiinta noastra cat mai multe nivele ale corpului energetic. Asta este cheia catre cresterea noastra; atunci cand aducem asta in constiinta noastra sufletul nostru va integra toate nivelele noastre energetice si ne va aduce intr-o stare de plenitudine. Fiecare dintre noi este nevoie sa constientizeze “CINE ESTE” si sa-si revendice energia. Cand devenim constienti de corpurile noastre energetice si ne stabilim clar intentia de a le vindeca, echilibra si activa, noi avem potentialul de a ne ridica vibratia noastra la un astfel de punct incat straturile energetice ale corpului nostru se vor unifica si activa creand, corpul nostru de Lumina.

Atunci cand ne inaltam la o stare atat de inalta vibrational Sinele nostru spiritual, samanta de divinitate care este in fiecare se uneste cu corpul fizic. Acest lucru NU se poate intampla Pana Noi nu ne ridicam vibratia suficient de mult pentru ca uniunea divina sa apara. Acesta este momentul ILUMINARII si revenirea la identitatea si esenta noastra spirituala. Odata ce acest lucru se intampla nu vom mai fi niciodata la fel si vom porni in noua noastra calatorie prin viata catre descoperirea de sine si dezvoltarea constiintei cristice.

Calea catre constiinta christica
CLICK pe carte pentru mai multe detalii

Aceasta este adevarata semnificatie a „renasterii” noastre. A fi nu este un concept mental, o credinta sau o dorinta de a fi o persoana mai buna. Este o experienta incredibila in care fiecare celula din corpul nostru este inundata cu lumina, toate campurile energetice si chakrele sunt curatate, blocajele energetice sunt eliberate, karma este vindecata, componente latente de ADN sunt activate, darurile noastre spirituale sunt returnate si constiinta este extinsa.

Renasterea noastra in corpul fizic este cand esenta noastra divina fuzioneaza cu corpul nostru fizic si traim o unitate completa cu Dumnezeu si cu Tot ce Este. Atunci experimentam adevarata noastra natura, adevarul fiintei noastre.

Acesta este planul divin pentru toata lumea, sa ajungem in cele din urma la aceasta stare de uniune divina ce ne ajuta sa aducem Raiul (Spiritul) aici, jos, pe Pamant (in materie). Suntem in plin proces de ascensiune planetara si toti cei care aleg sa ramana pe aceasta Planeta este nevoie sa isi ridice vibratia suficient de mult pentru a se ancora in sinele lor spiritual.

Fiecaruia dintre noi i se cere sa permita acest proces care ne face sa renastem din iluziile ego-ului, sa emitem lumina in toate umbrele constiintei noastre astfel incat sa ne recuperam partile respinse din noi.

Desi Sinele nostru divin niciodata NU este separat de noi, el este intr-o dimensiune inalt vibrationala, deasupra capului nostru. Creatorul ne-a dat liberul arbitru si de aceea este nevoie sa fie decizia noastra de a ne inalta astfel incat sa activam dreptul nostru din nastere a realizarii divine. Acesta este planul divin – aducerea sinelui nostru iubitor in corpul fizic. Asteptand pe cineva sau ceva din afara noastra sa ne mantuiasca NU ne va conduce nicaieri.

Jocul Divin - Vibratia care o emiti
CLICK pe carte pentru mai multe detalii

Nimeni NU ne va salva, noi trebuie sa ne salvam.

Trebuie sa ne vindecam pe noi si sa ne vindecam Planeta. Este nevoie sa ne asumam Responsabilitatea Personala pentru propria noastra vibratie si mantuire. Fiecare este nevoie sa lucreze pentru Cresterea Sa Spirituala si sa se Concentreze pe o mai mare Conectare cu Dumnezeu. Constiinta Planetei este scaldata de energii foarte inalte emise de Centrul Galactic, soare si stele. Aceasta energie penetreaza fiecare celula din corpurile noastre si declanseaza codurile din ADN-ul nostru astfel incat noi sa Renastem la adevarata noastra splendoare.

Aceasta energie foarte mare de lumina vibrationala este un dar de la Dumnezeu dar, din pacate, multi oameni sunt inca prinsi in iluzia fizica si vibreaza la rate scazute, se adapteaza foarte greu la aceste frecvente vibrational superioare. Ei nu sunt constienti de ceea ce se intampla, se opun procesului de transformare si fac tot ce pot pentru a evita transformarile interioare de care au nevoie pentru a-si ridica vibratia. Anxietate, haos, drama, razboi, confuzie, stres, furie si comportament haotic sunt simptome de rezistenta a oamenilor de a primi aceasta lumina divina.

Haosul din lume este reflectarea propriului nostru haos interior. Nu este mai mult intuneric pe Planeta dar cu cat mai multa lumina patrunde in fiecare cu atat forteaza intunericul din fiecare sa iasa la suprafata pentru a fi vindecat, transmutat si eliberat.*****

Fiecare dintre noi trece printr-o perioada de Detoxifiere Spirituala, este nevoie sa investim in crestrea noastra spirituala si sa participam activ in inaltarea vibratiei personale astfel incat sa trecem usor prin aceasta perioada.

Daca ne concentram energia pe dezvoltarea spirituala si emotionala ne vom ridica vibratiile si ne vom extinde constiinta. Extinderea constiintei noastre merge mana in mana cu cresterea vibratiilor noastre dar aceasta trebuie sa fie alegerea noastra prioritara daca dorim sa intram in Epoca de Aur. […]

Marea Trezire se intampla unor mase mari de oameni nu tuturor in acelasi timp; daca nu s-ar intampla pe etape, Planeta noastra ar fi supraincarcata. Primul si al doilea val s-a produs deja si aceste fiinte le ajuta pe cele din valul al treilea si al patrulea.

Intentia zilnica, schimbarea gandurilor si credintelor, increderea in sentimentele interioare, eliberarea de emotiile toxice, iertarea, depasirea umbrelor constiintei noastre si meditatia zilnica sunt cai prin care fiecare isi poate inalta vibratia. Iubirea este cea mai inalta vibratie din Univers. Atunci cand il iubesti pe cel de langa tine ca pe tine insuti si cand pui iubire in tot ce faci vibratia pe care o emiti inaltata va influenta pe toti cei cu care interactionezi si va schimba lumea.

Suntem creati in intentie
CLICK pe carte pentru mai multe detalii

 

Vibratia pe care o emiti este frecventa personala energetica

Sursa in engleza: Awakening People

2

4 COMENTARII

  • Multumim pentru interesul acordat articolului. Precum este mentionat si pe site, articolul “Vibratia pe care o emiti este frecventa personala energetica” este traducererea din limba engleza a articolului cu acelasi titlu aparut pe site-ul awakeningpeople.com.
   Din pacate, in urma cu un an toate articolele din acel site au disparut si se pare ca site-ul a capatat o alta orientare. Am vazut ca si pe FB nu au mai postat tot de un an.
   Imi pare rau ca nu va pot ajuta cu mai multe informatii.
   O seara buna!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here