Termeni și condiții

Termeni și condiții

1. Acceptul conditiilor de folosire

Folosirea site-ului Shanti-Spirit.ro este gratuita, sub rezerva respectarii de catre vizitatori a acestor termeni si conditii. Ca vizitator si, deci, utilizator al Shanti-Spirit.ro sunteti de acord sa respectati aceste reguli.

Shanti-Spirit.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment structura si continutul oferite sau poate suspenda functionarea acestuia cu sau fara o instiintare prealabila.

Regulile de utilizare a Shanti-Spirit.ro pot fi modificate in orice moment, fara o anuntare prealabila a utilizatorilor. Intrucat aceste reguli sunt oricand accesibile pe site, voua va revine responsabilitatea sa le cunoasteti si sa le respectati.

Shanti-Spirit.ro isi rezerva dreptul de a stabili reguli suplimentare ale siteului care vor fi considerate parte integranta a conditiilor generale de folosire a Shanti-Spirit.ro.
Aceste reguli statueaza modul de folosire de catre utilizatori a Shanti-Spirit.ro iar relatiile sau eventualele probleme ce pot aparea sunt guvernate de legi aplicabile in Romania.

2. Dreptul de proprietate

Articolele (texte+imagini in cadrul carora nu se specifica altfel) publicate de Shanti-Spirit.ro se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi – dar nu limitativ la Legea nr. 8 din 14.03.1996 Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 60 din 26.03.1996 privind drepturi de autor si drepturi conexe). Reproducerea oricarui material scris sau ilustrativ din aceste articole este categoric interzisa in lipsa consimtamantului prealabil al autorului.

Informatiile cuprinse in articolele publicate de Shanti-Spirit.ro, precum si informatiile provenind din cadrul bannerelor publicitare continute in site sunt protejate de legile privind drepturile de proprietate intelectuala. Vizitatorii siteului Shanti-Spirit.ro nu au dreptul sa preia, vanda, reproduca sau sa distribuie materiale provenind din site.

Pentru nerespectarea acestor reguli de catre unii vizitatori sau abonati la Shanti-Spirit.ro, ne rezervam dreptul de a refuza accesul acelor vizitatori pe acest site.

3. Dreptul bunului simt

Utilizatorii (vizitatorii) pot comenta pe acest blog in limita bunului simt. Nu agream cenzura, dar ne rezervam dreptul de a sterge acele comentarii injurioase, rasiste sau care aduc atingere unei alte persoane.

Combateti ideea, nu persoana!

De asemenea, nu agream linkurile de publicitate din cadrul comentariilor. Pentru publicitate de orice fel, ne puteti contacta la adresa de e-mail din pagina de contact. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile care contin linkuri de publicitate catre alte produse/servicii.

4. Acest site colecteaza si prelucreaza date personale. Ce, cum si in ce scop aflati din pagina Politica de confidentialitate. Aveti la dispozitie si Politica Cookies.

Pentru utilizarea acestui blog este necesara citirea si acceptarea acestor reguli in totalitatea lor.

Vizitarea in continuare a acestui blog presupune ca intelegeti, sunteti de acord si ati acceptat termenii si conditiile mentionate atat in pagina Termeni si Conditii, cat si in Politica de confidentialitate si Politica Cookies.