Alimente pentru accelerarea metabolismului

0

În cazul în care după o perioadă de exerciții fizice sau o dietă echilibrată simțiți că greutatea este stagnantă și nu vedeți schimbări, apelați la aceste alimente pentru a accelera metabolismul, vă vor ajuta.

Atunci când o persoană are un metabolism lent, este normal ca organismul să ardă foarte puțină grăsime, dar procesul poate fi accelerat prin diferite acțiuni, cum ar fi cele propuse mai jos:

Ingerați ulei de nucă de cocos

Consumul acestui tip de ulei este ideal pentru accelerarea metabolismului, deoarece conține acizi grași, care ajută la arderea mai rapidă a grăsimilor.

Adaugă ulei de cocos în smoothie-uri pentru a face nutrienții din fructe și legume mai ușor de asimilat.

Uleiul de cocos reface pereții intestinali și are un efect mucilaginos ajutând la o digestie mai bună.

Beți cafea

Beți-o pe stomacul gol pentru a crește efectul de slăbire și a stimula rata metabolică atâta timp cât nu conține îndulcitori sau frișcă.  Cafeina crește ritmul în care organismul arde caloriile.

Mâncați picant

Începând cu ardeii iuți și până la usturoi sau scorțișoră, toate aceste arome picante pe care le presari în mâncare stimulează metabolismul, circulația sângelui și arderile. Ardeiul iute are efect și asupra poftei de mâncare și te va face să nu mai râvnești la tot ce vezi pe masă. Calitățile sale se datorează conținutului ridicat în capsaicin – o substanță care stimulează rata metabolismului cu 25%.

Aceasta provoacă o creștere a temperaturii corpului, forțându-l să consume mai multă energie și să ardă mai multe calorii.

Ceaiul verde

Este unul dintre cele mai bune trucuri pentru accelerarea metabolismului, deoarece este bogat în antioxidanți care sunt esențiali pentru funcționarea organismului și creștrea proceselor metabolice cu 4%. Băut după ce ai făcut mișcare, pe tot parcursul zilei.

Mănâncă pește

Orice tip de paște este recomandat, dar somonul este de preferat. Acest tip de pește este bogat în acizi grași omega 3, care reduc rezistența la leptină, un hormon care facilitează scăderea în greutate.

Profitați de aceste sfaturi pentru a accelera metabolismul, dar amintiți-vă că este foarte important să faceți exerciții fizice regulate, pentru a face efectul mai eficient.

Dacă la acestea vreți să adaugați și un supliment, recomandăm o slăbire sănătoasă cu produse care au la bază extractul de Mursalitsa – planta minute a Balcanilor, promovat de Extractdeplante.ro magazin online cu suplimente nutritive și produse naturiste pentru slăbit.

extractdeplante.ro

shanti spirit simbol 2

2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here