Atlantida, Lemuria și războaiele din Orion – Consiliul Arcturian 9D

2

Atlantida, Lemuria și războaiele din Orion – Consiliul Arcturian 9D

Comunicari-cu-Arcturienii1

“Salutari. Suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi.

Ați început procesul de eliberare a celor mai vechi și mai profunde răni și faceți acest lucru acum, datorita voinței voastre de a face față acestor temeri și traume. Acesta este un moment în care aveți parte de un enorm sprijin și aveți instrumentele și informațiile necesare pentru a vă ajuta să treceți cu ușurință prin situatiile cu care vă confruntați .

Desigur, nu pare niciodată ca o plimbare în parc, procesul de a face față tipurilor de tragedii pe care le-ați experimentat in Atlantida, Lemuria și chiar războaiele din Orion. Toți cei care sunteți incarnați în acest moment au făcut parte din civilizațiile Atlantidei și Lemuria și ați jucat un rol în războaiele din Orion. Pentru a fi trăit sau murit în timpul acestor experiențe de o asemenea distrugere masivă și cu atât de mulți morți în jurul vostru, nu este de mirare că omenirea trage din aceste experiențe de atunci si până în prezent.

Ceea ce ați întâmpinat în timpul războaielor din Orion a fost întunericul pe care nu l-ați mai văzut niciodată în acest univers.

Ceea ce ați experimentat în Lemuria a fost trădarea de ființe despre care credeați că sunt prietenii voștri și ceea ce ați experimentat în Atlantida a fost polarizarea și lupta între oamenii care au același scop comun.

Deci, atunci când vă confruntați cu întunericul, trădarea și lupta cu cei mai apropiați de voi în această viață, știți că faceți acest lucru pentru a curăți și a clarifica unele părți foarte tulburătoare ale istoriei voastre.

Aspectele pe care le veți integra, ca rezultat, vor fi perfect potrivite pentru a vă ajuta să ajungeți la a cincea dimensiune.

În cele din urmă, toate acestea se plătesc, fiecare durere de care suferiți și o traumă pe care o descoperiți.

Vrem să știti că suntem aici pentru voi, copiii de la vârsta aia sunt acolo pentru voi, și sunt atât de mulți alții între ei ca să va ajute, să va sprijine și să va iubeasca.

Suntem Consiliul Arcturian și ne-am bucurat de legătura cu voi. ”

 

Sursa: http://danielscranton.com

 

2

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here