Beneficiile ceaiului de țelină

0

Dacă doriți să prezentați un stomac plat și să vă îmbunătățiți tranzitul intestinal, trebuie doar să profitați la maximum de beneficiile ceaiului din țelină.

Această băutură care are un procent mare de sodiu și potasiu, este un excelent diuretic care previne retenția de lichide, ceea ce favorizează pierderea în greutate.

Are proprietăți antioxidante și digestive care sunt folositoare pentru a ne menține o stare de sănătate optimă.

O modalitate de a include această plantă în consumul alimentar este sub forma unui ceai de țelină, care contribuie la buna funcționare a sistemului digestiv, ideal pentru arderea grăsimilor și excluderea deșeurilor din organism.

Avantaje:

  1. Este diuretic, permițând corpului să funcționeze corect și să elimine toxinele acumulate. Oferă uleiuri esențiale, cum ar fi limonen și asparagină.
  2. Satisface apetitul, oferind apă și fibre pentru a stimula tractul intestinal.
  3. Facilitează digestia, crește producția de sucuri gastrice și salivă, precum și arderea grăsimilor. Accelerează mișcările naturale ale intestinului și previne crampele și gazele.

Neutralizează excesul de bacterii responsabile de fermentațiile intestinale, astfel încât devine un laxativ ușor pentru organism.

  1. Are o acțiune antibacteriană și antivirală care combate bolile gastrointestinale pentru a îmbunătăți sănătatea digestivă.
  2. Reglează procesele metabolice ale organismului, susținând capacitatea organismului de a elimina excesul de grăsime. Prin ingerarea ceaiului din țelină veți obține substanțe nutritive importante pentru păr, piele și vedere.

Ceaiul de țelină pentru pierderea în greutate poate fi băut la rece sau la cald.

Ingrediente:

½ linguriță de praf de ghimbir (opțional)

1 lămâie

1 litru de apă

3 tulpini de țelină bine spălate

Preparare:

Se fierbe apa si se adaugă țelina în bucăți mici; se reduce flacăra și se menține fieberea timp de 10 minute. Se adăugă ghimbirul și se lasă să stea 15 minute. Înainte de a fi băut se adaugă suc de lămâie.

Idealul este să bei o ceașcă de ceai de țelină pe stomacul gol; restul se poate bea înainte de mâncare.

Se recomandă să bei ceaiul de țelină timp de 15 zile consecutiv, să faci pauză 15 zile și să repeți procedura.

Nu uitați să mențineți o dietă echilibrată și exercițiu fizic regulat.
shanti spirit simbol 2

2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here