Când ești fericit singur

0

Vrei să dispari din această lume grăbită pentru câteva momente și fă fii doar tu și gândurile tale. Dacă nu te deranjează singurătatea, ești printre cei care sunt pe deplin conștienți de ea și atunci când ai nevoie, îți poți găsi pacea interioară.

Dacă această descriere este potrivită pentru tine și chiar te simți bine singur, înseamnă că ești un om puternic și ai ajuns la maturitate și echilibrul interior.

Află ce alte trăsături de caracter te reprezintă:

Ai granițele tale. Deși ești o persoană prietenoasă, ai granițe cu privire la anumite subiecte. În orice situație cauți să te simți confortabil și plăcut, și nu te sperie o întrebare incomodă. Nu dorești să împărtășești afacerile private, mai ales cu persoanele pe care abia le cunoaști. Uneori, totuși, respingei un apel, ceea ce poate fi interpretat ca aroganță, dar asta nu a fost intenția ta.

Îți apreciezi timpul. Oamenii care se simt bine cu ei înșiși apreciază valoarea timpului. Înseamnă că înțelegi importanța unui moment și, prin urmare, încerci să fii productiv în fiecare secundă. Doar o pauză de 10 minute este o pierdere de timp, preferi să-ți faci treaba la timpul stabilit și după aceea să te bucuri de o odihnă bine meritată. Pur și simplu urăști să risipești timpul.

Ești mulțumit de tine. Ești fericit cu gândurile tale. Preocuparea cu diverse lucruri, o consideri o formă de exercițiu mental, în care organizezi și soluționezi totul. Faci parte din categoria oamenilor stabili din punct de vedere emoțional, pentru că îți înțelegi sentimentele și dorințele.

Ești loial. Este vorba de loialitate maximă, atât față de familie, de munca ta, cât și față de prietenii tăi buni, pur și simplu pentru tot ceea ce a intrat în viața ta. Fiecare dintre aceștia  înseamnă foarte mult pentru tine, și te comporți în consecință. Eviți să îi tulburi cu gândurile tale.

Singuratatea este importantă pentru tine. E ceva la care niciodată nu vrei să renunți sau să lași pe cineva să o invadeze. Dar odată ce te-ai întors printre ceilalți, poți fi foarte distractiv și relaxat în public. Zona ta privată este ca și micul tău regat, ceva de genul dependenței. Ai găsit sinele adevărat în care ți-ai stabilizatvalorile și gândurile tale. Unii ar putea crede că ești singuratic, dar este exact invers.

pentru carte, click pe poză

“Singuratatea nu este lipsa de companie, ci momentul în care sufletul nostru este liber să vorbească cu noi și să ne ajute să ne hotărâm viața.”    ~ Paulo Coelho

shanti spirit simbol 2

2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here