Ce fel de bărbat doresc femeile

0

Bărbații trebuie să aibă anumite calități pentru a fi considerați ideali și acești parametri se schimbă semnificativ odată cu vârsta femeilor.

În timp ce femeile cresc și se maturizează, caută lucruri diferite la bărbați.

Totul depinde de vârsta și stadiul în care se află viața lor.

Fetele de 16-20 ani idealizează bărbații. Ele îi caută pe cei mai frumoși, cei mai populari din școală și pe care îi doresc toate celelalte, un bărbat care se potrivește bine în grupul de prieteni.

Indiferent dacă este o persoană bună sau rea, ceea ce contează pentru ele este să se topească când îl văd, chiar dacă nu au schimbat un singur cuvânt cu el și nu îl cunosc.

„Fetele, ca moliile, sunt întotdeauna atrase de strălucire.” — George Byron

Pentru femeile cu vârsta cuprinsă între 21 și 28 de ani idealizarea este mai redusă. Ele nu mai sunt atât de interesate ca ascesta să aparțină unui grup. Vor să se bucure de companie și își doresc o reație ceva mai stabilă.

Interesul femeilor nu este preponderent legat de sex, ci mai degrabă legături afective și preocupări comune.

„Fericirea o face pe femeie frumoasă și dragostea o face fericită. Iubirea este adevăratul fard al femeii.” — Charles Baudelaire

Femeile între 29 și 35 de ani- În această etapă majoritatea femeilor se concentrează pe cariera lor. Ele adoptă o viziune pe termen lung atât în ​​viața profesională, cât și în cea personală. Sunt cu adevărat interesate să aibă stabilitate cu partenerul lor și să aibă proiecte de viață în comun.

„Zona cea mai erogenă a unei femei este mintea.” — Raquel Welch

Între vârsta de 35 și 45 de ani, bărbații mai în vârstă încep să devină atrăgători pentru femei. Ele vor, de asemenea, pe cineva stabil și prosper. Un alt element important: trebuie imperativ să fie bine crescut și galant.

La această vârstă, unele femei pot fi divorțate sau au trecut deja printr-un proces de separare, astfel încât devin mai exigente. Ele nu doresc să repete greșelile și le este greu să aibă încredere în oameni dacă au fost dezamăgite în dragoste.

„Noi, femeile, avem nevoie de frumusețe ca să ne iubească bărbații și de prostie ca să-i iubim.” — Coco Chanel

În jurul vârstei de 50 de ani, majoritatea femeilor caută un partener cu care se simt în siguranță. Nu le influențeză fizicul, nu sunt împotrivă să iasă cu un bărbat mai mic. Mai puțin pretențioase la această vârstă, sunt totuși interesate de venitul pretendentului lor.

„O femeie poate să țină un singur secret: vârsta ei.” — Voltaire

După 60 de ani omul ideal trebuie să fie inteligent, să aibă un puternic simț al umorului și să împărtășească aceleași valori cu partenera sa.

Femeile sunt nişte copii mari care-și păstrează simţul umorului. — Andre Maurois

Dar totuși, nimic nu se compară cu o relație care se dezvoltă și evoluează cu tine în timp, pentru că:

„Lanţurile nu pot menţine o căsătorie. Există fire, sute de fire subţiri care se țes între doi oameni de-a lungul anilor. Acestea fac o căsătorie să dureze, mai mult decât pasiunea sau sexul.—  Simone Signoret

Cum pot bărbații să-și accepte vulnerabilitatea și, totuși, să clădească relații solide și să trăiască viața din plin? Veți afla din cartea Măștile masculinității – – de LEWIS HOWES, despre care Mel Robbins, analist juridic pentru CNN, ne spune: “E cea mai importantă carte pe care am citit-o despre ce înseamnă «să fii bărbat». Am râs în hohote. Și am plâns. Te zguduie din temelii. Dacă ai un fiu, citește cartea! Ai un tată sau un frate? Citește cartea! Doar citește-o… Îți va plăcea și vei deveni o ființă umană mai bună.” 

shanti spirit simbol 2

2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here