Relații la distanță

0

Iubirea la distanță poate fi una dintre cele mai dificile și mai complicate experiențe dacă nu putem găsi formula potrivită pentru a face față acestei situații. Kilometrii devin cel mai mare dușman al multor cupluri din toate părțile lumii. Iubirea la distanță este posibilă și ne poate ajuta să înțelegem dacă persoana de lângă noi este cea indicată sau nu.

Uneori avem nevoie de lucruri care ne lipsesc pentru a le realiza valoarea. ~ André Maurois

Trăim timpuri în care e atât de ușor să zburăm și să comunicăm, încât există multe exemple care contrazic această afirmație! Distanța nu mai este sinonimă cu absența! Acum este posibil să vorbești cu iubita sau iubitul chiar dacă se află pe cealaltă parte a globului.

Dar cum să construiești o relație de durată? Cel mai important lucru este să ai încredere în celălalt. Este chiar baza unei iubiri la distanță. Fără această încredere, va fi dificil să se construiască o relație.

Al doilea suport este răbdarea. Chiar dacă ți-e dor de o îmbrățișare, trebuie să te ocupi de tine. Separarea fizică poate face cuplul mai puternic. Acest test întărește sentimentele și menține flacăra.

O relație la distanță este un efort pentru doi, lucrează pentru o relație echilibrată între parteneri. Ea trebuie să fie construită cu o puternică determinare.

Absența diminuează pasiunile mediocre și le mărește pe cele mari, cum vântul stinge lumânările și aprinde focul. ~ Francois De La Rochefoucauld

Avantajele unei relații la distanță față de relațiile obișnuite de cuplu:

  • ai mai mult timp pentru prieteni;
  • ai mai mult timp pentru familie;
  • ai mai mult timp pentru proiectele personale;
  • ai mai mult timp pentru planurile legate de carieră;
  • ai mai mult timp pentru activități sportive, culturale și de agrement;
  • ai mai mult timp pentru TINE!

Doriți să știți un secret despre relația la distanță? Fiecare sărut este ca primul! ~ Ghandi

Iată și câteva sfaturi pentru a vă gestiona relația:

Cu cât se comunică mai mult, cu atât mai mult va fi consolidată relațiaDecideți cât de mult și cât de des puteți comunica. Tehnologia este prietena voastră. Stabiliți programe stabile pentru conversațiile și faceți din ele o prioritate în programul vostru.

Stabiliți reguli pentru relația voastrăCa și în orice altă relație, este necesar să se stabilească reguli și ambii să fie de acord cu acestea. Unele relații definesc înșelatul într-un mod diferit. Unii oameni acordă prioritate contactului fizic și trebuie să mențină o relație deschisă. Decideți împreună care sunt regulile care funcționează cel mai bine pentru amândoi.

Stabiliți timpi de vizitareÎn orice caz, fiți sinceri cu privire la dorințele, nevoile sau confuziile voastre. Nu înșela pe cineva doar pentru că distanța face asta mai ușor sau mai tentant. Este la fel de greu pentru partener să digere asta.

Dragostea adevărată nu înseamnă a fi inseparabili; înseamnă a fi separați și nimic să nu se schimbe. ~ Helen Keller

Regula de aur pentru orice relație pe distanțe lungi este să te aștepti la puținCu cât te aștepți la mai puțin, cu atât vei avea mai puține probleme. Acest fapt nu se referă la sentimente. Așteaptă întotdeauna dragoste de la partenerul tău, altfel, nu va mai fi o “relație”.

Construiți-vă viitorul. Discutați despre planurile, visurile , obiectivele de cuplu.

Cum vă vedeți voi în 10 ani ? Unde? Cu cine? Copii? În ce mediu? Acest lucru vă va oferi motivația de a continua eforturile pentru cuplul vostru deoarece știți că există un viitor împreună și îl vedeți.

Faceți schimb de „totemuri”. Schimbați obiecte pe care le puteți atinge, arăta, miroase pentru a vă reaminti că celălalt este prezent în viața voastră. Un obiect care te liniștește și te apropie de celălalt. Poate fi orice: o bijuterie, un ceas, brațara, un animal de pluș, un tricou, albumul de fotografii…

Distanța este doar un test de cât de departe dragostea poate călători. Dragostea nu are distanță. Ea nu are un continent. Ochii ei sunt stelele. ~ Lamartine

 shanti spirit simbol 2

2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here