Este Ascensiunea ta suficient de rapidă? – Consiliul Arcturian 9D

0

Ce ne transmit Arcturienii prin intermediul lui Daniel Scranton, în comunicarea „Ascensiunea ta are loc suficient de repede? ∞Consiliul Arcturian 9D.

Găsești articolul original AICI.

Ascensiunea ta
Ascensiunea ta are loc suficient de repede?

Este Ascensiunea ta suficient de rapidă?

Consiliul Arcturian 9D

 

„Salutari. Suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți.

Suntem destul de siguri că urcați într-un ritm adecvat. Știm că mulți dintre voi și-ar dori să ajungă în dimensiunea a cincea cât mai repede posibil, iar unii dintre voi chiar și-ar dori să se reîntoarcă la Sursă cât mai repede posibil, dar nu acesta este scopul tuturor.

De fapt, scopul acestor lucruri este să aveți experiențe. Experiențele pe care le aveți stimulează creșterea, ceea ce vă pune apoi pe un plan al existenței cu vibrații mai înalte. Urcați pentru că experimentați. Prin urmare, să nu credeți nicio clipă că veți sări peste o grămadă de experiențe doar pentru a ajunge acolo unde mergeți.

Dacă vreți să ajungeți la dimensiunea a cincea mai repede, atunci întrebați-vă „de ce”. Întrebați-vă: ‘Ce încerc să evit în a patra dimensiune? Din ce încerc să scap?’

Praf de stele
CLICK pe carte!

Când veți avea răspunsurile la aceste întrebări, veți intra în posesia cheilor evoluției voastre spirituale, pentru că atunci veți ști la ce vă aflați acolo în acest moment pentru a vă elibera rezistența.

Veți ști de ce sunteți acolo, ce aveți de făcut pentru a vindeca, a ierta, pentru a avea compasiune și pentru a iubi necondiționat.

Făcând aceste lucruri veți intra într-o stare de vibrație superioară. Iar ascensiunea înseamnă trecerea de la o stare de vibrație inferioară la o stare de vibrație mai înaltă.

Acum, unii dintre voi nu vă gândiți atât de mult la ascensiune, ci la propriile voastre vieți personale și tipurile de experiențe pe care ați dori să le aveți în viața voastră.

Și, mulți dintre voi aveți același sentiment. Vreți ca lucrurile să vină acum. Vreți să fiți în acea relație acum. Vreți să fiți sănătoși acum.

Îmbrățișați călătoria; recunoașteți că există mult mai multe de experimentat pe parcursul călătoriei în care vă aflați și… destul de interesant… veți vedea că atunci când faceți asta, finalizați călătoria mai repede.

Indiferent de circumstanțele actuale cu care vă confruntați, asta este ceea ce trebuie să fie. Poate aveți nevoie de un fel de limitare care să vă facă să mergeți mai mult în interior, să vă concentrați, să simțiți, să meditați.

Făcând toate aceste lucruri obțineți recompense gradual. Nu vreți să primiți tot ce ați creat dintr-o dată; ar fi copleșitor.

Dar există experiențe pe care le puteți trăi astăzi, chiar acum, la care ați visat când erați copii, sau când erați adulți deja. Experimentați. Iubiți ceea ce este. Simțiți bucuria în ceea ce este în fața voastră chiar acum și vă veți putea urca conștiința la frecvența celei de a cincea dimensiuni… chiar în acest moment.

Cerneala si stele
CLICK pe carte pentru detalii

Și chiar dacă s-ar putea să nu finalizați schimbarea chiar acum, veți fi profitat la maximum de moment. Asta înseamnă să te bucuri de călătorie. Există atât de multe pentru voi să experimentați în bucurie și în starea de a fi de iubire, și tot ce trebuie să faceți este să încetiniți suficient pentru a vă uita în jur la mediul în care vă aflați în prezent, astfel încât să puteți avea acele experiențe și să puteți simți acele emoții. A vă „respira” drumul într-o stare de extaz chiar acum este ceva atât de împuternic, și totuși câți dintre voi se gândesc să o facă în orice moment al zilei?

Este ceva ce ne-am dori să vă întrebați… și, vă spunem asta pentru că vă iubim și vrem să vă vedem într-o stare de beatitudine, într-o stare de extaz. Știm că aveți capacitatea de a ajunge acolo și am vrut doar să vă încurajăm să faceți acest lucru.

Suntem Consiliul Arcturian și ne-a plăcut să ne conectăm cu voi.”

 

Traducere din engleză a articolului „Cum să înfrunți întunericul de pe Pământ ∞Consiliul Arcturian 9D – channeling de Daniel Scranton”

– realizată de Rami’EL

(Mai multe articole din categoria CHANNELING)

 


 

 

2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here