Cum să înfrunți Întunericul de pe Pământ – Consiliul Arcturian 9D

0

Ce ne transmit Arcturienii prin intermediul lui Daniel Scranton, în comunicarea „Cum să înfrunți întunericul de pe Pământ ∞Consiliul Arcturian 9D.

Găsești articolul original AICI.

Cum să înfrunți întunericul de pe Pământ
Cum să înfrunți întunericul de pe Pământ

Cum să înfrunți întunericul de pe Pământ

Consiliul Arcturian 9D

 

“Salutari. Suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți.

Suntem întotdeauna foarte impresionați de modul în care voi oamenii gestionați cantitatea de întuneric pe care o întâlniți de-a lungul vieții. Experimentați întunericul, greutatea existenței de acolo pe Pământ în multe moduri diferite și cei mai mulți dintre voi rămâneți acolo și îndurați atât de multe… fără să aveți măcar instrumentele potrivite pentru a atenua durerea de a purta acel întuneric.

Ar trebui să fiți foarte impresionați de voi înșivă. Vă puteți mângâia cu toții pe spate și îi puteți privi și pe ceilalți, diferit, știind că și ei au luat multe de dus în această viață. Fiecare are „crucea” proprie de purtat; toată lumea lucrează la niște lucruri foarte grele din linia lor genetică, din copilărie, din viețile lor anterioare. Totul se aduna.

Și toți cei de pe Pământ chiar acum ar trebui să sărbătoriți doar pentru că sunteți acolo și sunteți dispuși să treceți prin tot noroiul care a fost acolo chiar dinainte să vă nașteți în această viață.

Acum, voi toți cei care sunteți treji, care sunteți membri ai ceea ce numim Colectivul Trezit, sunteți aducătorii de lumină, lucrătorii de lumină. Voi sunteți cei care aveți instrumentele și cunoștințele și puteți conduce prin exemplu personal, arătând altora cum se face.

Mulți dintre voi ați încercat mai întâi celelalte metode. Unii chiar ați încercat să înecați durerea și întunericul în alcool sau să vă amorțiți cu droguri. Ați încercat să evițați, să-l împingeți în jos, să-i negați existența și… ați văzut deja că nimic din toate astea nu funcționează.

Și ca suflete trezite, acum știți asta și puteți merge mai departe, cu adevărul pe care îl țineți în voi că toate aceste lucruri trebuie acceptate, îmbrățișate, procesate și, în cele din urmă, eliberate pentru a permite unei cantități mai mari de lumină să intre.

Energiile de frecvență care sunt asupra voastră chiar acum vă ajută să le curățați pe toate, dar vă ajută să aveți o conștientizare a ceea ce se întâmplă atunci când vă aflați în mijlocul uneia dintre aceste epurări.

Renunțarea la întuneric dă o senzație de bine după ce se termină, dar în timpul procesului poate fi o experiență chinuitoare… neplăcută, cel puțin. Și așa, din nou, trebuie să fiți blânzi cu voi înșivă și cu ceilalți deoarece țtiți deja cât de multe v-ați asumat cu toții. Dacă cineva este rău sau nepoliticos cu voi, amintiți-vă greutatea pe care o poartă și nu uitați că se simte deosebit de rău.

Nu toată lumea știe ce să facă atunci când simte frică, tristețe, furie, anxietate, frustrare și toate celelalte emoții negative care se agită în interiorul lor.

Dar, din nou, voi, ca Colectiv Trezit, știți ce să faceți și de fiecare dată când vă confrunți cu întunericul, îi permiteți să fie ceea ce este și chiar îl îmbrățișați, le arătați altora cum se face și adăugați ceva la conștiință colectivă care este pentru binele tuturor.

Este adevărat că faceți asta, pentru că asistăm la asta tot timpul și vedem efectele pe care le aveți asupra colectivului care este umanitatea și asupra colectivului care este acest univers. Și, știm că veți continua să faceți asta, pentru că este singura cale.

Asta vă oferim noi de cele mai multe ori. Vă oferim mementouri, astfel încât să vă puteți concentra în așa fel încât să știți ce să faceți când apare ceva.

Eliberați acel mod de uitare în care rămâneți blocați uneori, împreună cu restul umanității. Noi vă vedem pe toți foptând pentru lumină… din nou și din nou, și asta este altceva de care să fiți foarte mândri ca ființe umane care trăiesc pe Pământ în acest moment.

Suntem Consiliul Arcturian și ne-a plăcut să ne conectăm cu voi.”

 

Traducere din engleză a articolului „Cum să înfrunți întunericul de pe Pământ ∞Consiliul Arcturian 9D – channeling de Daniel Scranton”

– realizată de Rami’EL

(Mai multe articole din categoria CHANNELING)

 


 

 

2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here