Modalități de a crește valoarea casei tale

0

Indiferent dacă vrei să vinzi sau să impresionezi, aceste secrete vor îmbunătăți aspectul casei tale și te vor ajuta să-i crești valoarea pentru momentul vânzării.

  • Regula de aur a organizării acasei: afișează opere de artă, nu fotografii personale.

Bine, îți iubești copiii și fotografiile nunții tale, indiferent cât de mulți ani au trecut de atunci. Dar este dificil pentru cei care vizitează să se proiecteze în acest spațiu dacă sunt înconjurați de poze ale unei alte familii. Rezumă-te la câteva fotografii pe o măsuță, dar elimină-le pe cele mari, mai ales dacă este primul lucru pe care oamenii îl văd când intră pe ușă.

  • Decorează blatul din bucătărie.

Nu exagera cu depozitarea de obiecte pe blatul de lucru din bucătărie. Evită un blat aglomerat. Este suficient ca el să susțină  un coș de pâine, blenderul, o carte de bucate și câteva dulciuri. Dar a fi complet gol, ar fi prea steril și impersonal. Plasează ceva într-un colț, cum ar fi un obiect decorativ sau o plantă. Acest lucru va evidenția un contur frumos și va face camera mai caldă și mai primitoare.

  • Eliberează pereții pentru a da o impresie de grandoare.

Mobilierul care se desfășoară de-a lungul unui perete restrâng aspectul camerei. Dar este important să fie vizibilă cea mai mare suprafață posibilă de perete și de podea pentru a crea o percepție de spațiu. De exemplu, dacă ai într-o cameră o canapea și există și o bibliotecă și o măsuță de cafea, remediază problema prin plasarea canapelei pe centrul peretelui din fața intrării, mutând  biblioteca  pe peretele opus și plasează un obiect frumos pe măsuța de cafea.

  • Atrage atenția asupra punctelor forte.

Care este cea mai frumoasă parte a camerei? Este o fereastră mare ? Atunci, de ce există o canapea care blochează o parte din lumina naturală? Mută canapeaua departe de fereastră și așeaz-o la perete. Apoi pune un fotoliu înclinat lângă fereastră. Drept urmare, ochiul este imediat atras de fereastră și de lumina caldă pe care o transmite.

  • Expune lemnul podelei.

Fie că este cireș sau arțar, o podea frumoasă este unul din acele puncte de interes pe care dorești să le arătați când îți prezinți casa. Dar nu va fi posibil dacă este acoperită cu mobilier sau ascunsă sub un covor prea mare pentru suprafața încăperii. Cea mai ușoară modalitate de a face acest lucru este de a aranja mobilierul în mod diferit și de a folosi un covor a cărui dimensiune va fi mai în armonie cu dimensiunea camerei.

  • Îmbunătățește decorul… dar nu exagera!

Dacă ai trăit mult timp în această casă, este posibil ca ea să arate puțin … cam veche. Asta poate fi mascat cu o cuvertură nouă sau expune un obiect de decor de calitate. Deoarece majoritatea oamenilor nu pot vedea nimic altceva decât ceea ce au în fața ochilor lor, este important să facem câteva schimbări minore pentru a atrage atenția asupra acestor elemente decorative atunci când casa este vizitată.

  • Evită culorile exagerate.
  • Golește rafturile atunci când vrei să vinzi casa.

Holul este un spațiu foarte important pentru vizitatori, așa că încearcă cel puțin să scapi de tot ceea ce se află în jur, haine în surplus, pantofi, obiecte. Oferă imediat o impresie de spațiu în casă. Oamenii vor să știe dacă vor avea loc pentru a-și pune propriile obiecte.

Nu-i așa că parcă și tu te simți mai bine în noul decor?

Indiferent dacă ești cumpărător sau vinzi pentu a te muta în altă locuință adecvată așteptărilor tale, întotdeauna ești în avantaj dacă îți susții imaginația în amenajarea spațiului cu câteva idei venite de la profesioniști. Găsiți 30 de proiecte de amenajări inteioare realizate de arhitecți români, adaptate la spații variate ca suprafață, buget și stil, criteriile de selectie fiind ingeniozitatea, funcționalitatea și valorile estetice, în Albumul Lifestyle Design Interior 2018.

shanti spirit simbol 2

Dacă dorești să primești toate articolele și traducerile noastre, direct în inbox-ul tău, fără să te mai străduiești să le cauți… te invităm să te ABONEZI la noutăți.

 

2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here