Rutina de dimineață ideală

0

Stabilirea unui exercițiu de rutină încă de la trezire ajută corpul nostru să fie mai pregătit să efectueze toate activitățile cu mult mai multă energie și vitalitate, care începe numai dacă este practicat în mod regulat, în plus vă puteți bucura pe tot parcursul zilei de o mai bună stare de spirit.

Prin urmare, vă  prezentăm câteva recomandări care vă vor ajuta să ajungeți la o rutină de exerciții ideală pentru fiecare dimineață și să activați metabolismul:
1. Întinderi

Dimineața este un moment bun pentru a-ți întinde mușchii și pentru a mobiliza articulațiile cu câteva întinderi, având întotdeauna în vedere că trebuie să fie foarte lente, deoarece corpul nostru nu este pregătit în acest moment pentru eforturi mari.
2. Respirații

 Întinzându-vă pe spate, încercați să înspirați profund, ceea ce vă va umple plămânii cu aer, pentru ca apoi acesta să fie eliberat lent. În acest fel vă oxigenați corpul și creierul pregătite pentru un început bun. Repetați 3 seturi de 5 până la 10 respirații.
3. Alergare

Cel puțin mergi pe jos 20 la 30 de minute, este un antrenament de intensitate scăzută, care ajută la menținerea unei greutăți optime, promovează circulația și îmbunătățește sistemul cardiorespirator. Beneficiile sunt mai mari atunci când măriți ritmul și începeți să alergați.
4. Mersul pe bicicletă

Acest tip de exercițiu vă va ajuta să vă măriți treptat rezistența, pe lângă faptul că vă permite să ardeți între 250 și 500 de calorii într-o jumătate de oră.
5. Înotul

Înotul este un exercițiu pentru întregul corp, care va ajuta să vă îmbunătățiți tonusul și să scăpați de grăsime, în timp ce veți proteja articulațiile de stresul provocat de alte exerciții. Puteți ajunge să ardeți până la 600 de calorii în jumătate de oră.

Odată ce ați terminat să vă faceți exercițiul de rutină în fiecare dimineață, vă veți simți împlinit, deoarece corpul va arde multe calorii și va elibera endorfine. Se adaugă și satisfacția pentru îndeplinirea obiectivului în fiecare zi.

Deci, nu renunța și încearcă să practici zilnic timp de o lună, vei observa schimbări în viața ta.
shanti spirit simbol 2

2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here