Unde se duce grăsimea când scădem în greutate?

0

Aceasta ar putea fi una dintre întrebările pe care ni le punem când vine vorba de a pierde în greutate: unde se duce grăsimea când scădem în greutate ? Grăsimea care nu ne-a permis să arătăm așa cum ne-am așteptat.

Practicarea de exerciții fizice regulate, alimentația echilibrată și reducerea stresului sunt unele dintre obiceiurile care influențează pierderea  în greutate. Unii spun că grăsimea devine energie, dar alții spun că nu este așa, că ea se elimină prin scaun și urină sau se transormă în masă musculară.

Cercetătorii de la Universitatea din New South Wales, Australia, explică faptul că, grăsimile acumulate se expiră prin intermediul dioxidului de carbon, adică expulzându-se prin aer.

În timpul procesului, 84% din grăsime este transformată în dioxid de carbon și părăsește corpul prin plămâni; în timp ce restul de 16% va fi eliminată prin lichide.

De asemenea, dacă respiri în mod corect, vei avea o performanță mai bună în rutina exercițiilor fizice.

Cu cât vei respira mai bine, cu atât mai multă grăsime vei arde. Rețineți că cele două chei pentru a pierde în greutate sunt: ​​o dietă echilibrată și exerciții de cel puțin trei ori pe săptămână, timp de 30 de minute.

Mai mult! Cum ar fi dacă ți-ai controla reacțiile și ți-ai schimba destinul doar prin controlul respirației? Acum poți. În Respiră pur și simplu -Cum să stăpânești respirația pentru a reuși în viață, renumitul Dan Brulé își împărtășește pentru prima dată tehnica de stăpânire a respirației, care a ajutat peste 100 000 de oameni din 45 de țări.

Încercați!

shanti spirit simbol 2

 

 

2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here