Beneficiile păturilor electrice

0

Pătura electrică este o alternativă comodă pentru momentele mai reci ale zilei, acum când toamna s-a instalat. Pentru a încălzi patul sau pur si simplu pentru a te relaxa și a te simți mai confortabil acasă, în timpul șederii pe un fotoliu sau pe canapea.

Astfel de pături nu consumă mult, sunt produse din materiale de calitate superioară, nu pun siguranța și viața în pericol, au mai multe trepte de temperatură.

Sunt două tipuri de pături electrice, în funcție de partea pe care vrei s-o încălzești: tip saptea, sau pentru acoperit. Funcționarea este aceeași, diferența constând în materialul de confecționare.

Ce trebuie să avem în vedere atunci când cumpărăm o pătură electrică?

În primul rând, ne vom uita la capacitatea de reglare a căldurii pentru a o adapta la temperatura corpului.

În al doilea rând  mărimea, deoarece în funcție de zonele pe care le dorim încălzite, dacă ne va fi mai bine cu o lătime simplă (de regulă 90 cm) sau una dublă (150 cm).

Diferențele de preț sunt date de fiabilitate, cele scumpe fiind cu protecție la supraîncălzire, la scurt-circuit, cu un semnal luminos care să te avertizeze în anumite situații, dar și cu oprire automată la detectarea unei probleme sau după o anumită perioadă de funcționare.

Materialele sunt lavabile.

Putem găsi și alte beneficii, inclusiv beneficii economice: nu mai este utilă supraîncălzirea camerei, putem dormi într-o atmosferă mai sănătoasă. Economisim  la încălzire, aceasta fiind o opțiune pentru sănătatea dumneavoastră și pentru somn.

Pătura poate încălzi un pat rece și umed într-o încăpere sau o casă neocupată de ceva timp.

Pentru a le achiziționa on line, vă recomandăm aceste două variante rezonabile:

Evomag

Cel 

Vrei să intri într-un pat cald și să adormi în timp ce te bucuri de confortul unei temperaturi blânde? Nu ezita! Pune o pătură electrică pe pat și în câteva minute te poți bucura de o căldură plăcută.

shanti spirit simbol 2

2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here