Ce are nevoie Lumea Voastra? Consiliul Arcturian 9D

0

De ce are nevoie lumea voastra. Mesaj de la Consiliul Arcturian 9D comunicat prin Daniel Scranton

“Salutări. Suntem Consiliul Arcturian și suntem încântați să ne conectăm cu voi.

V-ați luptat mult timp unul cu celălalt. Am văzut cum s-au desfășurat evenimentele în societatea voastră până la punctul în care oamenii se identifică mai mult cu ceva despre ei înșiși, care este temporar, decât să se identifice cu Adevărul despre cine sunt ei, ca ființe infinite și eterne ale iubirii și luminii.

Tot ce are nevoie lumea voastra

Acum, este ușor de văzut de ce o persoană s-ar identifica într-un mod foarte limitat, deoarece acea persoană s-a născut într-o societate care dorește să pună oamenii în căsuțe îngrijite și orânduite.

 

Aceasta este abordarea mentală a relaționării reciproce.

Deci, minții îi place să poată prezice ceea ce veți obține, lucru care vă permite ca ființe egoiste să te simți mai sigur.

De aceea aceste cutii în care stați sunt atât de confortabile. Pentru că, dacă vă uitați la o persoană și aveți așteptări în funcție de rasă, sex, sexualitate, naționalitate, apartenență politică și oricare dintre celelalte moduri temporare în care vă cunoașteți, atunci ego-ul se poate simți mai sigur, datorită concluziilor la care a ajuns mintea despre individ, pe baza acelor aspecte foarte superficiale ale sinelui.

Așadar, ceea ce se află sub toate acestea este frica și, până când oamenii nu recunosc că există o emoție foarte negativă care trebuie tratată, discutată, simțită, exprimată și procesată, nu veți ajunge prea departe.

Nu veți face progresul pe care doriți să-l faceți în relaționarea dintre voi, pur și simplu arătând cu degetul pe cineva cu privire la comportamentul său.

În schimb, ca societate, cu toții trebuie să căutați ceea ce se află sub comportament sau discursul de ură.

Trebuie să înțelegeți că oamenii provin dintr-un loc de vulnerabilitate atunci când își umflă pieptul, fac diverse semne și scandează lucruri.

CLICK pe carte pentru detalii

Nu vor să știți cât de speriați sunt.

Și, desigur, prin denigrarea unui întreg grup de oameni, prin crearea unui dușman comun, sunt multe de câștigat de către cei de la putere sau de către cei care doresc să aibă putere.

Cel mai bun lucru pe care l-ați putea face vreodată pentru restul umanității pentru a vă ajuta să vă ridicați la următorul nivel al evoluției conștiinței voastre ar fi să vorbiți despre sentimentele pe care le aveți.

Fiți sinceri.

Spuneți-i persoanei care stă lângă voi ce simțiți. Dacă sunteți dispuși să discutați, atunci vă puteți uni, știind că toți oamenii le simt pe celelalte ființe.

Este ceea ce vă face oameni și vă pot uni conștientizând faptul că toți simțiți aceleași emoții.

Aceasta este ceea ce va sparge barierele, pereții care sunt așezați în acele cutii pentru a menține oamenii separați.

Ceea ce are nevoie lumea mai mult decât orice este trezirea celor sensibili care sunt dispuși să exprime această sensibilitate, să fie vulnerabili și să împărtășească ceea ce simt în acest moment.

Suntem Consiliul Arcturian și ne-a plăcut să ne conectăm cu voi ”

CLICK pe carte pentru detalii

 

2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here