Salutări! Suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi.

Suntem foarte mulțumiți de progresul vostru și suntem foarte dornici să vedem ce veți face în continuare. Ce veti crea.

Vedeți, de aceea nu vă putem spune viitorul.

Nu știm exact ce veți face și când, dar cunoaștem in mare accidentele evenimentelor de pe Pământ.

Deci, putem să vă spunem că vă schimbați și că faceți mai ușor munca, atat aplicata voua înșivă cat și întregului colectiv.

Aveți multă libertate în această a patra dimensiune în ceea ce privește ceea ce veti crea. Aveti și experiența în timp ce așteptați restul omenirii să se prindă in joc și să se pregătească pentru finalizarea schimbării.

Vă sugerăm să fiți foarte deschisi la multe posibilități diferite fata de ceea ce doriți să creați și fata de ceea ce doriți să vedeți pe ceilalți oameni creand.

Nu trebuie sa munciti singuri. Acum, puteți să vă odihniți și să vă relaxați, în timp ce cineva care este foarte pasionat de a crea energie curată o duce la nivelul următor.

Dar puteți decide dacă doriți să trăiți într-o lume cu o energie curată, liberă și disponibilă pentru toți, și puteți să vă armonizați cu acea lume în timp ce mergeți și faceți ceea ce sunteți pasionati de a face.

Între timp, vă puteți aștepta să primiți câteva descărcări, câteva idei noi, câteva gânduri inspirate pentru ceea ce doriți să experimentați și să faceți.

Știm că dacă primiți această transmisie, doriți să fiți în serviciul vostru într-un fel și știm, de asemenea, că există o multitudine de modalități de a fi de serviciu, la care nu v-ați gândit încă.

Deci, puteți primi aceste inspirații dacă sunteți deschisi necunoscutului.

Dacă vă puteți elibera de frica de necunoscut și o puteți îmbrățișa, atunci puteți co-crea cu aceste energii cu frecvență mai mare.

Puteți co-crea experiențe și oportunități pe care nu le-ați putea visa niciodată cu mintea voastră fizică foarte limitată.

Dacă aveți un plan foarte rigid, o agendă foarte bine gândită pentru voi și pentru umanitate, vă sugerăm să o lăsați deoparte și să vă deschideți pentru a primi ceea ce este nou pentru voi și pentru Pământ.

Niciodată nu știți ce puteți primi până când vă deschideți catre toate posibilitățile care vin la voi cu ușurință și fără efort.

Deci, acesta este sfatul nostru în ceea ce privește ceea ce veti crea în continuare.

Puteti, desigur, sa il acceptati sau sa-l negati.

Suntem Consiliul Arcturian si ne-am bucurat de legatura cu voi.

 

Sursa channeling: Daniel Scranton

About Mirela-Carmen

Scriitor, Content Marketing Strategist, Blogger, Reviewer de Carte, Inginer, Proiect Manager, Mama si Sotie.

Daca insisti sa crezi ca doar inotul este posibil, niciodata nu vei invata sa zbori, spune una din cele doua reguli favorite dupa care imi ghidez viata. 🙂

Visit My Website
View All Posts

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here