Salutari. Suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi.

Aveti un moment minunat de a vă conecta cu toți și de a vedea impactul pe care îl avem asupra noastră.

Vrem să vedeți cu toții impactul care îl aveti asupra restului omenirii și a tuturor celorlalte ființe din întreaga galaxie.

Cei care vă trezesc au ajutat enorm la dorința voastră de a vă modela pe voi înșivă și de a sluji altora, dar nu puteți vedea efectul de răsplată pe care munca voastră îl are asupra întregului colectiv.

Și de aceea este atât de frumos că putem să vă spunem cât de puternic este impactul dvs.

Creați un spațiu atât de frumos pentru ca restul omenirii să se trezească și vă oferiți sa fiti ghizi pentru oricine și pentru toți cei care se găsesc într-un loc în care exista întrebări foarte dificile.

Acum sunteti destui treziți pentru a sprijini restul omenirii, iar numarul vostru creste în fiecare zi.

Construiti o rețea atât de frumoasă de energie pentru restul omenirii, încât să vă atingeți  unii pe altii și, de asemenea, vă împărtășiți victoriile cu conștiința colectivă!

 

De fiecare dată când biruiți ceva în viața voastră, o provocare, toate informațiile despre modul în care ați făcut-o sunt plasate în câmpul conștiinței colective umane, iar ceilalți au acces la ea.

Nu aveți idee cât de semnificativ este faptul că sunteți chiar acolo pe Pământ în acest moment, ținând vibrația pe care o aveți, făcând totul posibil pentru alții care altfel nu ar avea șansa să se trezească.

Ii dati acelei ocazii cu prezența voastra și cu lucrarea pe care o faceți cu voi înșivă, precum și cu toate minunatele acte de bunătate și slujire pe care le aduceți la conștiința colectivă umană.

Vă putem vedea impactul și știm că ne puteți simți.

Știm că simțiți sinceritatea noastră. Ceea ce dorim pentru voi toți este să simțiți impactul pe care îl aveți asupra restului colectivității umane și asupra colectivității galactice, de asemenea.

Pentru că atunci când vă recunoașteți și munca minunată pe care o faceți, aceasta vă ajută să vă păstrați în acele vremuri grele când simtiti simptomele de ascensiune sau în procesarea unor emoții foarte grele.

Suntem foarte mândri de toți cei care sunteți treziti acolo pe Pământ și dorim să știți că aveți aprecierea și sprijinul nostru necontenit.

Suntem Consiliul Arcturian și ne-am bucurat să vă conectăm cu voi.

 

Sursa channeling: Daniel Scranton

About Mirela-Carmen

Scriitor, Content Marketing Strategist, Blogger, Reviewer de Carte, Inginer, Proiect Manager, Mama si Sotie.

Daca insisti sa crezi ca doar inotul este posibil, niciodata nu vei invata sa zbori, spune una din cele doua reguli favorite dupa care imi ghidez viata. 🙂

Visit My Website
View All Posts

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here