Contributia Cassiopeiana la Energiile Lunii August – Consiliul Arcturian 9D

0

Consiliul Arcturian 9D ne vorbeste despre Energiile Lunii August.

“Salutari. Suntem Consiliul Arcturian. Suntem bucurosi să ne conectăm cu voi.

Suntem foarte încântați să anunțăm că ne-am întâlnit cu mai multe grupuri aici, în cea de-a noua dimensiune, pentru a determina cum putem să ne unim cu toții într-un mod mai armonios, astfel încât să putem aduce un serviciu mai mare omenirii și tuturor celelalte ființe fizice din toata galaxia. Suntem atât de fericiți că am experimentat mai multe perspective ale cassiopeienilor pe parcursul acestor întâlniri. Cassiopeia este un sistem stelar în care ființele se încarnează pentru a explora toate modurile diferite de simțire, exprimare și cunoaștere a vibrației iubirii.

Și, deci, perspectiva cassiopeiană asupra modului de a ajuta umanitatea în acest moment este de a transmite din ce în ce mai multă iubire în fiecare zi. De fapt, în fiecare moment. Ei sunt foarte siguri că aceasta este cea mai bună abordare pentru a vă ajuta pe toți. Este o abordare pe care au încercat-o în experiența lor și au o mulțime de experiențe care demonstreaza veridicitatea aceastei filozofii. Acum, după cum am spus si în transmisiile anterioare, principalul scop al energiilor care vă vin din grupul nostru și al altor grupari cu care lucrăm este să vă punem pe toți în fata faptului că știți că sunteți Ființe Surse de Energie.

Iar calea către Sursa este acum, și va fi întotdeauna, inima. Sursa este Iubirea. Sursa iubește necondiționat toate ființele și, prin urmare, această abordare cassiopeiană, această agendă cassiopeiană este una cu care suntem în armonie. De aceea, vom ajuta s-o încercati acolo pe Pământ și in toată această galaxie a noastră. Aceasta este o perioadă în care mulți oameni își abandonează inimile și se atașează foarte mult de gândurile lor, de perspectivele lor, de punctele lor de vedere despre ceea ce se întâmplă acolo in lumea voastra. Nu ne puteam imagina un moment mai bun și nici o oportunitate mai bună pentru iubire să fie ancorata și să facă ceea ce face.

Dragostea vindecă. Dragostea se trezește. Iubirea este o forță de care trebuie să fie luată în calcul și una care poate fi folosită pentru a crea o experiență mult mai armonioasă și mai pașnică a vieții pe planeta Pământ. Acum a sosit momentul să punem la încercare această filozofie a lui Cassiopienilor, iar voi sunteți cei care sunt suficient de treji pentru a rezona cu acest adevăr. Deci, vă sugerăm să vă concentrați cu toții să vă deschideți inimile pe tot parcursul lunii august acolo pe planeta Pământ și să vedeți cât de multă din această frumoasă energie cassiopeană puteți ancora și pune la dispoziția restului omenirii.

Suntem Consiliul Arcturian și ne-am bucurat să stabilim legătura cu tine. ”

energiile lunii august
Energile lunii August. Constelatii.

Channeling de Daniel Scranton. Articolul original poate fi gasit Aici.

2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here