Cum te inalti deasupra Fricii Colective?

0

[Nota] ” Cum te inalti deasupra Fricii Colective ” este traducerea channeling-ului publicat in TheGalacticFederation.com

*

Iubită familie de lumină, tirania de pe planeta voastră preia noi si extreme, întrucât liderii vostri, în cea mai mare parte corupți, vă obligă să vă acoperiți fața și să purtați astfel simbolul cel mai puternic prin care va acceptati supunerea.

Acest lucru este redat ca un experiment și este doar o chestiune de timp înainte de a trece la nivelul urmator.

Dacă te angajezi acum în acest experiment și te joci împreună cu regulile, atunci următorul nivel de tiranie va veni mai repede decât era prevăzut.

Dragii nostri, suntem astăzi aici pentru a vă reaminti că aveți liberul arbitru și că viitorul nu este încă pus la punct. Există multe rezultate probabile pentru ceea ce ar putea fi înțelegerea voastra despre cronologia numită viitor.

Depinde foarte mult de modul în care îți joci rolul în timpul acestui grandios experiment numit Pământ.

Sunteți mulți și ei sunt puțini. Dar sunteți confuzi… între a purta sau a nu purta măști.

Dacă cineva te-ar întreba de ce nu porți o mască și ai răspunde că nu-ți folosești corpul pentru a accesa starea de boala, ar avea sens pentru tine dacă ți-am spune că așa creezi o frecvență mai inalta pe care o faci accesibilă si altora ?

Vrem să vă încurajăm să vă scufundați profund în cuvintele reprimate ale autorităților de sănătate ale lumii voastre. Cercetați-le și studiați cu atenție si ce au de spus acei medici ale căror videoclipuri și articole sunt șterse și scoase din retelele de socializare.

Informația este lumină și iluminarea poate fi găsită doar în adevăr. Există un număr mare de ființe spirituale inteligente, avansate, foarte evoluate pe planeta voastra care au ales sănătatea ca profesie cu ani în urmă și chiar cu zeci de ani în urmă.

Au vorbit despre evenimentele actuale și preocupările de sănătate ale planetei Pământ și totuși, nu mulți par să asculte. Chiar și așa-numiții lideri spirituali par să fie confuzi în ceea ce privește purtarea sau nu purtarea măștilor.

Dacă aveți un impact asupra calității oxigenului, inspirați, vă privați de cel mai important nutrient. Acest lucru se întâmplă la nivel fizic pentru dvs. dacă purtați o mască. La nivel spiritual, vă întrerupeți conexiunea cu sinele vostru superior.

A sosit momentul pe care l-ați așteptat. Trebuie să vă ridicați în picioare și să vă ridicați vocea împotriva celor care guvernează starea de tiranie ce va inconjoara.

Sunteți spirite libere, locuitori ai universului care a fost construit sub construcția iubirii și a luminii.

Nu-i lăsați pe cei care nu acceptă divinul, care nu acceptă iubirea, care nu acceptă lumina, care reprimă femininul divin și abuzează rasa umană pe măsură ce sclavul lor ridică, nu lăsa aceste ființe să dețină mai multă putere asupra ta!

Tot ce trebuie să faci este să te ridici și să iei mâna persoanei de lângă tine și să spui nu. Gata. Spune: „Aici trag linia”.

Sunteți ființe suverane de iubire și lumină.

Nu vă implicați în drama 3D care se joacă pe planeta voastra în acest moment. Nu vă angajați în faza de forțare care servește doar unui singur scop… suprimarea și supunerea forțată a voastra.

TU ești puternic dincolo de imaginația ta actuală.

Deveniți clari cu voi înșivă că vă aflați în mijlocul unui război spiritual, complet diferit de orice ați văzut sau auzit vreodată. Nu trebuie să va supuneti fricii.

Stabiliți-vă intențiile, ieșiți din ascundere și creați lumea pe care o meritați.

Cu dragoste,
Aurora Ray
Ambasador al Federației Galactice

 

[Nota] Gasesti articole similare cu ” Cum te inalti deasupra Fricii Colective ” in categoria Channeling.

Cum te inalti deasupra fricii colective
Cum te inalti deasupra fricii colective

2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here