Casa ta ești tu. Fiecare colț al ei este parte din tine. Curățarea casei este ca și cum îți îngrijești sufletul.

La fel cum ființele au un câmp energetic, la fel au și casele câmpul lor energetic în care sunt înregistrate energiile pozitive și negative trăite de locatarii lor.

Cu toții putem simți în trecerea noastră prin anumite locuri sau case, că unele ne provoacă neliniște, în schimb, alte locuri ne produc un sentiment de împăcare. Acest lucru se datorează energiei care emană din acel loc și pe care ființa noastră o percepe, chiar dacă nu suntem conștienți de ea.

În acest articol vă vom arăta cum să efectuați o curățenie cu valențe energetice a casei. De fapt zece principii de care este bine să ne reamintim:

1. Primul pas pentru a schimba energia negativă din casa ta este să deschizi larg ferestrele pentru a permite aerului să circule, chiar dacă este frig afară. Și nu uita să scuturi și să aerisești pernele, păturile și covoarele.

2. Lucrurile defecte, uzate și stricate blochează energia, de aceea trebuiesc reparate sau mai sănătos, înlăturate.

3. Aglomerarea și dezordinea favorizează înmagazinarea unei mari cantități de energie negativă. Pune totul în locul adecvat, scuturând lucrurile de praf, operație potrivită și pentru cărțile din bibliotecă. Și nu uita – lucrurile pe care nu le-ai folosit de mai mult de un an jumătate sunt lucruri inutile, abandonează-le fără părere de rău, lasă loc noului să intre în casa ta.

4. Atunci când faci o curățenie serioasă, recomandăm să muți mobila, cel puțin pentru o vreme. Acest lucru ajută la ruperea câmpurilor și favorizarea circulării energiei stagnante. Chiar și mișcarea minimă de mobilier, cum ar fi o canapea trasă de lângă perete pentru o zi, produce deja un flux diferit de energie.

5. Acordă o atenție deosebită mijlocului casei, este locul care favorizează fluxul firesc al mișcării energiei. Acest loc trebuie să fie cât mai „aerisit” de mobilă grea și ferit de dezordine. O rearanjare a obiectelor în acest spațiu este binevenită.

6. Curăță meticulos colțurile încăperii, locul firesc de depozitare a energiei reziduale.

7. Nu neglija curățarea oglinzilor, ele au un rol important în circularea și amplificarea energiei. Aceiași preocupare trebuie să o avem și pentru cristalele pe care le avem în casă. Este bine să le păstrăm curate și cât mai des spălate sub jet de apă și uscate la soare.

8. Folosește pentru spălarea suprafețelor oțetul și apa de scorțișoară (scoarță de scorțișoară lăsată în apă fierbinte până își eliberează culoarea și aroma în lichid), dezinfectează și deodorizează.

9. După închiderea geamurilor folosește un clopoțel care emite sunete înalte, stimulează fluxul energiei.

10. Nu uita purificare prin foc. Aprinde o lumânare sau o bucățică de tămâie. Arderea de tămâie este o modalitate eficientă și ușoară de a curăța energia stagnantă și negativă a casei. Făcând această purificare în mod regulat ajută la eliminarea energiei sărace și la crearea unui loc energetic mai bun, de care să beneficieze toți cei care locuiesc în acel spațiu.

Fii încrezător că energia din casă este proaspătă și gata să primească toate oportunitățile pe care viața le-a pus deoparte pentru tine!

shanti spirit simbol 2 Dacă dorești să primești toate articolele și traducerile noastre, direct în inbox-ul tău, fără să te mai străduiești să le cauți… te invităm să te ABONEZI la noutăți.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here