Faceți acest lucru în fiecare zi – Consiliul Arcturian 9D

0

Mesajul “Faceți acest lucru în fiecare zi” a fost transmis de Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton.

“Salutari. Suntem Consiliul Arcturian.

Suntem încântați să ne conectăm cu voi.

Suntem foarte încântați că avem ocazia să asistăm la evoluția conștiinței voastre.

Știm că vă este greu să recunoașteți progresul pe care îl faceți, deoarece este atât de lent și constant în cea mai mare parte.

Pentru voi, este ca și cum ați privi iarba crescând, dar vrem să recunoașteți că undeva pe lumea voastră astăzi cineva din colectivul vostru a făcut o descoperire majoră.

Altcineva o experiență de trezire cu adevărat uimitoare.

Altcineva a procesat și vindecat traumele vieții sale.

Există întotdeauna ceva în conștiința voastră colectivă care se întâmplă, care este monumental. Toți aveți opțiunea de a vă conecta la conștiința colectivă umană pentru a simți expansiunea care a avut loc din cauza acelor oameni ce au avut o zi foarte diferită de cea pe care ai avut-o.

Sunteți acolo pentru a vă ajuta reciproc și, de asemenea, sunteți acolo pentru a beneficia de salturile pe care le face cineva din colectivul vostru.

Prin urmare, în fiecare zi, vă recomandăm să vă acordați propria energie, propria vibrație, să vă acordați conștiinței colective umane și să vă acordați energiile care vă vin de sus, de pe tărâmurile superioare, din ființe și colective ca noi.

Există întotdeauna ceva bun pe care să-l simți dacă îți iei timp să o faci.

Aceasta este o practică spirituală frumoasă care vă va duce mai departe decât va face orice cunoaștere.

Cunoștințele și informațiile vă vor ține blocați la nivel mental și, atunci când sunteți blocați mental, este foarte puțin probabil să fiți capabili să simțiți acele salturi înainte pe care le fac semenii voștri.

CLICK pe carte pentru detalii
CLICK pe carte pentru detalii

Puteți face atât de mult la nivel individual într-o singură zi, dar gândiți-vă cât de mult puteți face dacă vă vedeți ca pe un colectiv.

Gândiți-vă la cât de mult puteți primi, cât de multe puteți crea.

Acesta este un moment pentru a contempla cu adevărat ce înseamnă să fii un colectiv de ființe umane, dar… din nou… nu îl contemplați prea mult, pentru că și asta vă va ține blocat mental.

Trebuie să simțiți ceea ce vă este benefic pentru a vă ridicaț întotdeauna în spirală în frecvențe din ce în ce mai mari.

Faceți atât de multe progrese acolo, dar există mai multe lucruri pe care le puteți experimenta atunci când vă vedeți ca parte a unui întreg mult mai mare, parte a unei conștiințe de grup care evoluează împreună, în ciuda diferențelor pe care le aveți acolo.

Căutați oportunități de creștere oriunde și oricând puteți, astfel încât să puteți ține pasul cu energiile și să vă puteți face călătoria spre a cincea dimensiune una de bucurie și facilă.

Și, când veți stăpâni această practică spirituală pe care v-am propus-o în această transmisie, îi veți avea ceva de învățat pe semenii voștri care sunt dispuși să o facă. Astfel încât, să beneficieze și ei foarte mult.

Suntem Consiliul Arcturian și ne-a plăcut să ne conectăm cu voi.”

 

CLICK pe carte pentru detalii
CLICK pe carte pentru detalii

Articolul face parte din categoria Channeling. Pentru alte mesaje da click AICI.

2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here