Invitatie Oficiala de Intrare in Comunitatea Galactica

0

Invitatie Oficiala de Intrare in Comunitatea Galactica  – Consiliul Arcturian 9D, channeling de Daniel Scranton

Invitatie Oficiala de Intrare in Comunitatea Galactica
Invitatie Oficiala de Intrare in Comunitatea Galactica

“Salutari. Suntem Consiliul Arcturian.

Suntem încântați să ne conectăm cu voi.

Voi luați pe umerii vostri atât de mult in contul restului acestei galaxii și, ca urmare, există atât de multe ființe în toată galaxia care datorează enorm omenirii.

Pe măsură ce vă apropiați din ce în ce mai mult de a deveni un colectiv unificat acolo pe Pământ, deveniți soluția la probleme vechi de miliarde de ani.

Ați preluat mai mult decât partea voastra echitabilă ca colectiv, deoarece ați dorit să fiți în centrul unificării galaxiei Căii Lactee.

Ati vrut să fiti prima piesa de domino care a căzut și ati vrut să lasati acel moment să fie același clipa in care ati fost invitati să facetii parte din comunitatea noastră galactică, oficial și cu multă fanfară.

Această călătorie pe care vă aflați este despre microcosmosul galaxiei și al universului.

Veți deveni reprezentantul tuturor, diferitelor sisteme stelare din galaxia noastră și veți conține toate energiile diferite și tot ADN-ul din diferitele sisteme.

Și pe măsură ce vă rezolvați problemele interne, în calitate de indivizi, ați creat o vibrație care demonstrează restului omenirii că se poate face.

Puteți deveni un întreg unificat și aceasta va fi scânteia care aprinde flacăra care se răspândește în toată conștiința colectivă umană, astfel încât toată lumea să știe ce este posibil atunci când vă concentrați și aplicați.

Și, când veți deveni acel colectiv unificat de oameni, toate diferitele dispute care au existat vreodată în această galaxie vor fi soluționate, pentru că din nou, veți fi demonstrat tuturor celor din galaxie ce este posibil.

Dacă oamenii Pământului se pot uni și pot deveni un colectiv în mai mult decât doar nume, atunci toate sistemele stelare din galaxie și toate diferitele rase ale ființelor se pot uni ca un tot unificat și asta este de fapt schimbarea conștiinței totul despre.

Suntem Consiliul Arcturian și ne-a plăcut să ne conectăm cu voi. ”

 

Articolul face parte din categoria Channeling.

2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here