Bine ai venit la aceasta meditatie ghidata prin care, vei capata claritate in ceea ce priveste atingerea scopurilor tale financiare.

Daca ai ajuns la aceasta meditatie, probabil ca inima ta doreste o clarificare.
Vrei sa dobandesti ceva material dar, din anumite motive, simti ca fluxul financiar nu este de partea ta.

Stii ca visezi sa iti implinesti dorintele dar… te temi ca veniturile pe care le ai in viata de zi cu zi… nu-ti vor permite sa iti atingi scopul.

Si din aceasta cauza, Amani… aproape la nesfarsit implinirea dorintelor tale ce depind in mare parte de determinarea scopului tau financiar.

Alocand timp sa meditezi asupra scopului tau, vei crea un semnal in inima ta si ratiunea va putea intra in spatiul dorintelor inimii, pentru a extrage de acolo modul in care iti vei atinge acest scop financiar.

 

 

CLICK pe carte pentru detal;ii

About Mirela-Carmen

Scriitor, Content Marketing Strategist, Blogger, Reviewer de Carte, Inginer, Proiect Manager, Mama si Sotie.

Daca insisti sa crezi ca doar inotul este posibil, niciodata nu vei invata sa zbori, spune una din cele doua reguli favorite dupa care imi ghidez viata. 🙂

Visit My Website
View All Posts

1 COMENTARIU

 1. Sarut mana, doamna! Gebeleisis si Draconesul fie cu Noi, fiii Lor!
  Nu ma inchin banilor si avutiei.. dar banii sunt necesari si obligatorii.. in societatea actuala! Intretin fericirea, sau cumpara material.. ce ne face viata mai buna, mai fericita.
  Va rog sa ma ajutati sa ii atrag in viata mea, precum sa atrag toate energiile violet, energii datatoare de viata si putere!
  Este timpul ca adevarurile sa iasa la iveala:
  Suntem descendentii marilor geto- daci, ai tracilor si vechilor pelasgi si arieni!
  Rase de oameni inteligenti, frumosi, bogati spiritual si implicit material! Dar niciodata bogatiile materiale nu ne vor cumpara sufletul, spiritul. Ci vor contribuii la bunastarea spirituala si ele..
  Va rog.. ajutor! Este asa haos, asa.. rautate si meschinatate in aceasta Lume.. si vreau sa o starpim! Sa fie doar pace si iubire, neconditionata!
  Amin! 🙏😇🤘💙💛❤🇦🇩⚜

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here