Planuri de viitor

0

“Ce planuri ai de viitor; la ce lucrezi acum? Ce surprize ne faci?”

Intrebarea face parte din  interviul realizat si postat in premiera de Elika Baran, in rubrica Interviuri Necoventionale.
Interviu neconventional cu scriitoarea M.C.Simon – partea a 11-a si a 12-a

shanti spirit simbol 2Surprize nu stiu daca voi face cuiva pentru ca… furnizarea unei surprize depinde foarte mult de definitia pe care destinatarul o da acestui cuvant.

Pot in schimb sa spun la ce lucrez si ce planuri avem.

Multumesc pentru intrebare… raspund cu mare placere.

Pe primul loc la capitolul planuri, se afla perfectionarea unui sistem de lucru prin care sa putem ajuta cat mai multi scriitori sa-si definitiveze proiectele.

Avem deja structurati pasii principali, ramanand doar cateva detalii care mai trebuiesc puse la punct.

In alta ordine de idei, lucram acum la publicarea urmatoarei carti care are titlul “How to Reach Your Writing Goals like a Pro”.

how-to-reach-your-writing-goals

(Nota: Cartea a fost intre timp publicata in limba engleza, urmand sa fie tradusa si in limba romana.)

Practic, este vorba de un ghid de tip pas-cu-pas, necesar oricui doreste sa publice o carte, pornind de la zero.

Cartea nu numai ca reda exact traseul necesar a fi parcurs pentru implinirea acestui “vis” dar duce cititorul mult mai departe, pana la radacinile acestei dorinte, dand astfel posibilitatea unei analize constructive a intregului proces.

Lansarea cartii este programata pentru data de 18 Noiembrie 2015, iar pana atunci planific si organizez ceea ce in engleza se numeste Book Blog Tour, un fel de circuit online la care participa cat mai multe bloguri, avand scopul de a promova cartea.

Evident… oricine este doritor sa ajute, este binevenit in echipa.

Tot pentru acest an, avem programate a fi publicate inca doua carti (cu ceva eforturi, s-ar putea ca numarul sa creasca la trei).

Invit cu toata dragostea pe toti cei care citesc aceste randuri, sa se inscrie pe oricare dintre website-urile mele pentru primirea noutatilor prin email.

Dupa cum deja am mentionat, ideea principala care sta la baza hotararii de a scrie, este de a indeplini unul dintre visele cele mai profunde pe care le avem… acela de a vedea cat mai curand o lume mai frumoasa.

mc-simon-content-writer-creator

S-ar putea ca acest lucru sa para unor cititori  o utopie, dar… parerea mea este ca adevarata putere de a schimba aceasta lume, sta in mainile scriitorilor.

Cred cu toata taria ca depinde de scriitorii din toate domeniile si de toate tipurile, ce fel de informatie ajunge la cititor, ce fel de chei ii sunt acestuia dezvaluite, astfel incat sa deschida usi; chiar si pe cele neanticipate.

Si… deschizand acele usi, sa reuseasca sa-si transforme viata, atragand o abundenta de  sentimente de fericire si implinire.

shanti spirit simbol 2Intrebarea face parte din interviul realizat si postat in premiera de Elika Baran, in rubrica Interviuri Necoventionale.
Interviu neconventional cu scriitoarea M.C.Simon – partea a 11-a si a 12-a

shanti spirit simbol 2Daca doresti sa primesti toate articolele si traducerile noastre, direct in inbox-ul tau, fara sa te mai straduiesti sa le cauti… te invitam sa te ABONEZI la noutati.

 

2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here