Povestea Creatiei – Asa cum poate nu o Cunosti – partea 1

1

Povestea Creatiei 1

povestea creatiei 1

Povestea Creatiei 1

„Mintea este constructorul” ~ Edgar Cayce

 

“Urmatoarea poveste a creatiei este uimitoare, si de cele mai multe ori de necrezut.

Vreau doar sa definesc acest capitol spunand ca nu am inventat nimic din toate acestea.

Toate informatiile provin direct din canalele universale ale mintii lui Edgar Cayce, si alte surse precum Djwhal Khul, Ruth Montgomery, Fundatia Tibetana si alte tipuri de canale similare. Lucrul uimitor este acela ca toate aceste surse diferite spun pana la urma o poveste identica in principiu, asa ca stiu ca sunt foarte aproape de adevar, desi o parte din ea poate fi oarecum surprinzatoare pentru unii dintre cititori.

***

La inceput a fost aceasta unica sursa de lumina, prezenta unica, numita Dumnezeu. Dumnezeu, in marea Sa bucurie si iubire, avea o dorinta de a crea, de a se exprima.

Din aceasta maretie nediferentiata, Dumnezeu a creat sori, luni, galaxii, universuri si Ii placea ce a creat. Desi ceva lipsea – compania. Dumnezeu vroia sa creeze fiinte constiente care puteau impartasi fericirea creatiei sale.

Din infinitatea lui Dumnezeu au aparut trilioane de scantei de lumina facute dupa chipul si asemanarea Lui.

Din aceasta exprimare vine si Amilius, lumina, prima expresia a mintii Divine; prima manifiestare a spiritului.

Toate sufletele au fost create la inceput si toate sufletele au fost androgine.

Lucrul unic despre creatia noastra a fost aspectul liberului arbitru.

In momentul cand am fost creati, ne-am luat zborul in univers, creand asa ca Dumnezeu, cu mintea noastra, extinzand Imparatia lui Dumnezeu.

Noi am fost perfecti, si asta a fost starea Edenica.

In calatoriile noastre de-a lungul infinitatii lui Dumnezeu, am descoperit universul fizic sau material si am fost intrigati, caci pentru inceput noi n-am avut corpuri fizice, ci doar corpuri spirituale.

povestea creatiei 2

Povestea Creatiei 1

 

Atunci am inceput a proiecta o parte din noi pe, sa spunem, Pamant, ca sa exploram frumusetea materiei. De fapt nu era nimic gresit in asta, pentru ca intregul infinit al universului era un loc de joaca a sortii.

Am inceput sa proiectem o parte din noi intr-un copac pentru a vedea cum este asta. Apoi ne-am proiectat intr-o stanca pentru a vedea cum este si acest lucru, apoi intr-un animal pentru a experimenta cum este sa mananci iarba si interactiona cu alte animale.

In fiecare caz am facut asta si apoi am plecat si ne-am proiectat inapoi in planurile spirituale.

De asemenea, cu puterea incredibila a mintii am fi creat forme – gand de animale, prin puterea imaginatiei noastre.

Aceste forme – gand incepeau sa se condenseze si am fi trait in aceste creaturi care erau forme-gand, intocmai asa cum locuiam intr-un animal care fusese deja creat.

A fost totul bine pana in acel moment al creatiei la care Biblia se refera ca fiind caderea omului.

In acest moment am uitat cine suntem, datorita identificarii cu universul material.

Am fost prinsi in densitatea materiei si am crezut ca suntem animale sau creaturile pe care le-am creat cu formele – gand.

Cazand in iluzia ca am fost materiali in loc de spirituali in identitate, a initiat spirala descendenta a creatiei.

In acest moment a inceput sa existe „ego-ul”. Ego-ul fiind un sistem de gandire si filozofie bazat pe credinta iluzorie in separatie, frica, egoism si moarte.

Fenomenul sufletelor de a deveni si mai prinse in iluzia materiei a continuat la un nivel alert.

povestea creatiei 3

Povestea Creatiei 1

 

Amilius (o reincarnare a lui Iisus) si alte fiinte evoluate spiritual care nu cazusera, au stiut ca ceva trebuie facut pentru a-si ajuta fratii si surorile, caci omul continua crearea unei conglomeratii de monstruozitati pentru a-si satisface dorinta de nestapanit.

El a creat ciclopi, centauri, unicorni, corpuri de animale cu capete de om, fiinte cu copite, ghiare, pene, aripi si cozi.

Omul a devenit prins in corpurile grotesti care nu erau potrivite pentru fii si fiicele lui Dumnezeu.

Omul a creat chiar si prima femeie a carui nume era Lilith, inaintasa Evei.

Aceasta proiectie a fost creata pentru a satisface din nou egoista dorinta carnala.

Planul pe care Dumnezeu si fortele Divine l-au creat pentru a rectifica situatia a fost crearea celor 5 rase fizice pe cele 5 continente ale planetei.

Fiecare rasa avea o culoare diferita a pielii. Nicio culoare a pielii nu era mai buna decat o alta, ci diferenta se facea in functie de conditiile de clima. Un anumit tip de piele era bun pentru un anumit tip de clima.

Planul a fost ca toate acele suflete care fusesera prinse in materie sa se reincarneze in aceste corpuri mai potrivite pentru ele, care erau mult mai bune pentru o fiica sau un fiu al lui Dumnezeu.

Asa ca omul nu se trage din maimute asa cum evolutionistii sugereaza.

povestea creatiei 4

Povestea Creatiei 1

 

Dupa crearea celor 5 rase au fost 133 de milioane de suflete pe Pamant.

  • Rasa rosie traia in Atlantida si America.
  • Rasa maro traia in Anzi si Lemuria.
  • Rasa galbena in Desertul Gobi si Asia de Est.
  • Rasa neagra locuia in Sudan si in Vestul Africii.
  • Rasa alba locuia in Iran de-a lungul Marii Negre si Muntilor Carpati ai Europei Centrale.

Planul de baza pe care Dumnezeu l-a creat a fost reincarnarea, sufletele se vor intrupa in aceste corpuri umane, nu in corpuri de animale pentru a se redestepta catre identitatea lor adevarata ca fiinte ale lui Dumnezeu si pentru a invata sa demonstreze asta pe Pamant si astfel sa inceapa ascensiunea catre Creator.

Acest act al creatiei a aparut acum 10 milioane si jumatate de ani.

Influentele animale create de cadere si de proiectiile initiale de forme-gand nu au disparut complet de pe Pamant decat in jurul anului 9000 inainte de Hristos.

Ramasitele acestor creaturi patetice au fost mai tarziu ilustrate in mitologie si in arta Asiriana si Egipteana.

Un alt factor adaugat la aceste creaturi grotesti a fost faptul ca din cele mai vechi timpuri fiintele umane erau capabile sa procreeze cu animalele si cu aceste fiinte grotesti.

Dupa ce sufletele umane au fost separate in femei si barbati, Dumnezeu a impus legile divine facand imposibil pentru fiintele umane crearea de progenituri cu alte specii.

Un alt lucru interesat a fost ca omul era capabil sa traiasca pana la 1000 de ani in acelasi trup, pana cand o alta lege divina a fost implementata sa schimbe acest lucru datorita nevoii sufletelor de a fi capabile sa reflecteze mai mult in planul interior in legatura cu scopul si motivul reincarnarii.

Amilius (prima reincarnare a lui Iisus Hristos), el insusi a coborat in materie si a devenit primul Adam in momentul creatiei celor 5 rase initiale.

Adam a fost primul din rasa perfectionata. Primul dintre fii lui Dumnezeu in opozitie cu ceea ce Biblia numeste ca fiind fiica omului. Adam a fost un individ, dar de asemenea un simbol al celor 5 rase, la fel ca Eva.”

(Povestea Creatiei 1 – din cartea Manualul Ascensiunii)

Continuare – Povestea Creatiei – Asa cum poate nu o Cunosti – partea 2

shanti spirit simbol 2Daca doresti sa primesti toate articolele si traducerile noastre, direct in inbox-ul tau, fara sa te mai straduiesti sa le cauti… te invitam sa te ABONEZI la noutati.

 

2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here