Istoria Pre-Lemuriana – Povestea Creatiei-partea 3

2

Povestea Creatiei-partea 3

povestea creatiei 6

Povestea Creatiei-partea 3

 

Istoria Pre-Lemuriana

Existau 2 mari avatari care au aparut in timpurile de inceput ale Pre-Lemurienilor.

Primul avatar a concentrat pe Pamant o energie de acordaj spiritual. El a venit ca un om de stiinta, printr-o civilizatie evoluata. Mesajul lui era sa imbine stiinta cu intelegerea spirituala. Umanitatea n-a acceptat mesajul lui la vremea aceea. Nu erau pregatiti pentru asta. Asa ca acest mare invatator a plecat. El s-a intors mai tarziu, intr-o stare de cocreator.

Un alt avatar maret a fost trimis pe Pamant ceva mai tarziu in perioada prelemuriana. Era un om foarte inalt si purta o roba argintie. El a fost primul mare invatator care a avut o influenta cu acdevarat puternica pe Pamant. Numele lui era „Lo Chi”. Lo Chi a ancorat curajul, intelepciunea si inteligenta in stadiul lor incipient. El a preluat o civilizatie sfasiata de razboaie si a inceput sa construiasca o comunitate spirituala si temple pe tot Pamantul. La sfarsitul domniei Sale a avut loc o ascensiune in masa.

Urmatorul mare profesor care a venit a schimbat abordarea si a pus accentul pe calitatile emotionale si pe ocupatii, mai degraba decat pe partea stiintifica asa cum a facut primul mare Avatar. O parte din marea arta a fost creata, desi partea stiintifica a societatii a inceput sa se stinga. Cu alta cuvinte, a avut loc o pendulare, de la o societate
mai masculina la una mai feminina.
Pasi mari au fost facuti in arta, muzica si dans, dar creativitatea mentala nu exista datorita acestei miscari de pendul. Acesta a inceput sa se schimbe, de-a lungul unei mari perioade de timp si societatea a devenit mai echilibrata. O alta ascensiune in masa a avut loc.

Vywamus a numit aceste doua ascensiuni in masa, perioade de recolta spirituala. El spune ca ne apropiem din nou de o perioada de recolta spirituala in acest secol.

Acest lucru are de-a face cu Logosul Planetar. Sanat Kumara in evolutia Sa cosmica a atins un alt punct al evolutiei spirituale. De fiecare data cand atinge un astfel de punct este timpul pentru „recolta sufletelor sau ascensiunea in masa”.

In momentul de fata noi incheiem un ciclu de 6000, 12000 si 36000 de ani.

Cand doua sau mai multe cicluri se termina deodata este o perioada extrem de importanta.

Noi suntem in acea perioada acum.

Aceasta fereastra de recoltare este de aproximativ 100 de ani. Sfarsitul acestui ciclu de 100 de ani a fost intre 1995 si 2000.

Cu cat ne aflam mai aproape de sfarsitul acestui ciclu de 100 de ani, cu atat mai mare este recoltarea.

A fi reincarnat in aceasta perioada a timpului este o mare oportunitate.

Razboaiele Electrice

povestea creatiei 7

Povestea Creatiei – partea 3

Tot in aceasta perioada pre-lemuriana, Planeta Pamant a fost atacata de “Cei Electrici”, un grup de fiinte din alta planeta, care voiau sa o cucereasca.

Omenirea a inceput sa se apere, si acest razboi a durat timp de 500 de ani. Pamantenii au castigat pana la urma aceasta lupta.

Cei Electrici nu erau rai, de fapt, erau doar niste savanti in cautarea unui nou loc unde sa se aseze. Ei veneau de foarte departe.

Acest razboi explica teama de nave spatiale care mai exista si azi in memoria speciei, pentru ca Electricii luau oameni si animale la bordul navelor lor spatiale si faceau experiente dureroase pe acestia.

Multe dintre fixatiile noastre si ideile de atac ce apar intiparite in programele constiintei noastre provin din aceasta perioada a istoriei Pamantului.

Cei Electrici cautau de fapt sa aduca pe planeta tehnologia lor bazata pe Lumina, pentru a fi de ajutor pe calea de intoarcere la Sursa.

Omenirea si Pamantul, insa, mergeau catre o mai mare densitate materiala. Acesta nu era un lucru negativ pentru Pamant.

Pamantul si omenirea spuneau ca doreau sa invete tot ce se putea din partea cea mai densa a planului fizic.

Dupa 500 de ani de razboi s-a declarat, in fine, un armistitiu si multi dintre Cei Electrici au plecat, promitand sa se intoarca atunci cand Pamantul va fi pregatit. Unii au ramas, in anumite zone care le-au fost date. Cei Electrici au provocat o neliniste cu privire la acest ciclu descendent de materializare.”

Anterior – Povestea Creatiei – Asa cum poate nu o Cunosti – partea 2

Continuare – Povestea Creatiei – Asa cum poate nu o Cunosti – partea 4

Fragment din “MANUALUL ASCENSIUNII” de Dr. Joshua David Stone

shanti spirit simbol 2Daca doresti sa primesti toate articolele si traducerile noastre, direct in inbox-ul tau, fara sa te mai straduiesti sa le cauti… te invitam sa te ABONEZI la noutati.

 

2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here