Trezirea celor adormiti – Consiliul Arcturian 9D

2

Gasesti articolul original in limba engleza Trezirea celor adormiti ∞Consiliul Arcturian 9D, channeling de Daniel Scranton, aici.

Trezirea celor adormiti

Trezirea celor adormiti”Salutari. Suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi.

Lucrăm atât de strâns cu soarele vostru pentru a produce un alt tip de transmisie a energiei și a luminii, care va fi detectabilă de cei dintre voi care sunt treji și care acordă atenție la ceea ce pot simți.

Puteți simți deja atât de mult venind de la soarele vostru, de la Pământ, de la oceanele voastre și de la toată Mama Natură.

Puteți simți atât de mult venind de la stele, de la lumina stelelor și chiar de la lumina lunii, dacă sunteți acordat, dacă sunteți atenti.

La ce lucrăm cu soarele vostru îi va afecta pe toți, indiferent de cât de sensibili sunt și indiferent dacă sunt atenți la diferitele moduri în care energiile și lumina lovesc din diferite corpuri cerești.

Primul și cel mai important lucru pe care trebuie să îl faceți pentru a beneficia cel mai mult de toate acestea va fi ca voi să vă impamantati în corpul vostru fizic.

Apoi, să vă asigurați că vă simțiți legati de Mama Pământ și, în al treilea rând, doriți să vă deschideți catre energiile care vin din aceste ființe și corpuri foarte reale, foarte detectabile, foarte fizice.

profetia
CLICK pe carte pentru detalii

Aveți atât de multe asteptari în această viață, așa că, vă rugăm să aveți răbdare cu acest proces.

Aveți răbdare cu voi înșivă și unii cu alții și constientizati faptul că există sprijin pentru voi. Iar, asteptarea va merita totul.

Suntem Consiliul Arcturian și ne-a plăcut să ne conectăm cu voi. ”

Lumina pe care o primiți este un aspect al realității fizice care este cu adevărat spiritual.

Totul poate fi spiritual, dacă luați această atitudine. Dar ceva care are o natură fundamental spirituală, ceva care reprezintă Sursa și Iubirea de Sursă atât de bine, poate sa-i fie acordata o atenție suplimentară de aceia dintre voi care sunteti trezi. Evident, poate afecta, de asemenea, pe cei care încă dorm. Este vorba de trezirea celor adormiti.

Noi, împreună cu soarele vostru, sperăm să trezim cat mai mulți care dorm, catre lumină. Iar acesta este cel mai bun lucru spre care să te trezești.

Oamenii trebuie, desigur, să se lase patrunsi de acea lumină și este mai bine dacă permit luminii să intre mai degraba direct, decât printr-o fereastră. Desi, chiar și lumina care te lovește printr-o fereastră are încă un efect asupra ta.

Vrem să simțiți diferențele pe care le puteți detecta în momentul în care sunteți conștienți de lumina soarelui care vă lovește și în momentul în care sunteți conștienți de lumina stelelor și lumina lunii care vă lovesc.

Treziti-va la adevăr că sunteti întotdeauna ajutati. Ajutorul este în jurul vostru, peste tot.

Nu trebuie să il cautați și nu trebuie să il cereti.

Cu toate acestea, ajutorul este mai impactant atunci când îl acceptati în mod conștient și deliberat.

Și așa, asta vă încurajăm să faceți în acest moment, știind că mulți dintre voi o fac deja, dar că unii dintre voi au nevoie pur și simplu de memento din când în când despre cât de multă energie puternică vine de peste tot .

Acesta este un moment pentru a vă lăuda și a primi ceea ce este întotdeauna acolo pentru voi. Căutati mereu ajutor, iar ajutorulul se va amplifica în acest moment pentru voi.

Suntem Consiliul Arcturian și ne-a plăcut să ne conectăm cu toti.”

 

Cei ce ajuta Pamantul
CLICK PE CARTE PENTRU DETALII! „Cei ce ajută Pământul” de Maria Cristina Stroiny reprezintă un omagiu adus acelora care ajută Pământul, indiferent de numele lor sau de locul de unde vin. Unii dintre aceștia fac parte din cele trei valuri de voluntari ce au venit pe Pământ cu ceva timp în urmă. Cartea prezintă 12 rase extraterestre și lucrările pe care aceștia le realizează pentru întrajutorarea Pământului. Aceștia sunt: Arcturienii, Aldebaranii, Alfa-Centaurienii, Andromedanii, Hatorii, Liranii, Orionienii, Pleiadienii, Siriusienii, Tau Ceti, Veganii și Venusienii. Găsiți informații despre Ierarhiile Cerești și modul în care ele participă la evoluția Pământului. Ființele Evoluate din Univers, ne sprijină în procesul transformării și ne atrag atenția că deținem toate uneltele necesare pentru a face acest pas măreț. Acceptând schimbarea în viața noastră, putem deveni stăpânii propriilor destine.

Gasesti articole similare articolului Trezirea celor adormiti – Consiliul Arcturian 9D, in limba romana, aici.

2

2 COMENTARII

  1. Simt , sa va mulțumesc cu profunda iubire și recunoștința pentru aceste informații prețioase , acum văd mult mai clar și mai complex Prezentul , cu toate transformările și provocările prin care trecem . Ma voi lasă ghidată in continuare de înțelepciunea inimii !!! Va imbratisez și va transmit Iubire și Lumina !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here