Curs – Activarea Destinului Bun sau Destinul de Aur

2

Activarea Destinului Bun sau Destinul de Aur

Mesaj de la Lidia Birsan

destinul de aur
ACTIVAREA DESTINULUI BUN sau DESTINUL DE AUR

Curs: 22 și 23 Ianuarie 2018

Vi s-a întâmplat să auziți despre cazuri de posibile accidente când unii Oameni au fost salvați în ultima clipă printr-o răsturnare de situație petrecută într-o secundă?

Poate vi s-a întâmplat și vouă să fiți într-o situație extremă, de iminent pericol și deodată, ca un Miracol, datele să se schimbe și să vi se dea o nouă șansă, fie de a trăi, fie de a rămâne întregi sau de a ieși dintr-o conjunctură dramatică.

Noi toți ne dorim Miracole în viața noastră, ne rugăm pentru ca miracolul să ne salveze la un moment dat, pe noi sau pe cei dragi, de ceva teribil.

Ei bine, așa cum ne-au transmis Străbunii Înțelepți de-a lungul mileniilor, Miracolul care ni se întâmplă nu vine pur și simplu ci este și el o CONSECINȚĂ.

Este consecința faptelor noastre bune făcute de-a lungul Existențelor, a bunăvoințelor noastre, a Luminii cu care Spiritul nostru a învăluit Lumea, experimentând manifestarea.

Legea Cauzei și Efectului funcționează în toate sensurile.

Întotdeauna ce semănăm , acel lucru îl culegem.

Atâta doar că Binele e mai puternic decât mai puțin Binele sau Răul cum îl numim astăzi.

El poate nu numai anihila Răul ci chiar îl poate alchimiza, transfigura, îl poate întoarce din nou în Lumină.

Am adunat de-a lungul trăirii noastre și karmă negativă (a cărei povară ne străduim să o ușurăm) dar și karmă pozitivă, luminoasă, bună, răscumpărătoare.

Arta de a trăi constă în capacitatea de a activa DESTINUL DE AUR, DESTINUL CEL BUN, cel care a acumulat bogăția noastră de valori cu care am împărtășit Viața, exact când avem nevoie.

Totul este văzut, totul este înregistrat.

Nici-un gând bun, nici-un zâmbet care ne-a luminat cândva chipul creând încredere și siguranță, nici clipele noastre de pace, nici încurajările cu care i-am sprijinit pe cei de lângă noi, nici cuvintele frumoase cu care am împodobit viața, nici clipele de optimism, de curaj, de sacrificiu în favoarea celorlalți, absolut nimic din ce am trăit cu bucurie și credință în bine, nu s-au pierdut.

Totul s-a adunat ca o comoară de preț în Destinul cel Bun care ne însoțește în fiecare clipă.

Este bogăția noastră divină cu ajutorul căreia putem să ne răscumpărăm erorile și să le transformăm în bine sau o putem face pentru orice Ființă.

La Curs vom învăța cum să-l activăm conștient și să-i folosim bogăția pentru a ne transforma și a transforma în bine Existența, Existențele.

Cele trei așa numite Călătorii în timp pe care le vom face împreună, au acest scop: să activeze această Minune care ne aparține, care somnolează ca multe alte lucruri de preț în noi , pentru a ne ajuta și a ajuta în Evoluția către Divin, Lumea în care trăim.

Tema face parte din Ciclul de Cursuri: BUCURIA TREZIRII, pe care l-am început cu mulți ani în urmă.

În afara celor trei Călătorii, vom face Meditații de pregătire, Acordaje, (cele mai importante) ne vom aduce aminte Principiile prin care putem crește bogăția noastră interioară.

Cursul costă 350,00 lei.

Se va ține în fiecare din cele trei zile, ca de obicei de la ora 18 la 20,30, cu aproximație.

Înscriere prin SMS.

Cu drag,

Lidia Bîrsan

shanti spirit simbol 2Daca doresti sa primesti toate articolele si traducerile noastre, direct in inbox-ul tau, fara sa te mai straduiesti sa le cauti… te invitam sa te ABONEZI la noutati.

 

2

2 COMENTARII

  1. Buna seara, dacă nu reușesc să intru la curs, îl pot viziona mai târziu. Am copil și doar noaptea pot să găsesc timp pentru mine.
    Mulțumesc pentru ajutor.

    • Buna seara, Alexandra. Din cate stiu, d-na Lidia Birsan organizeaza doar cursuri ce necesita prezenta fizica. Dar daca doresti sa discuti cu ea, iti putem trimite pe email numarul de telefon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here