Exersand Legea Atractiei. Trei Exercitii Practice

Legea Atractiei nu este o știință înfricoșătoare sau o filozofie grea – este vorba despre transformarea intențiilor bune în acțiune pozitivă.

Legea Atractiei. Trei exercitii practice
Legea Atractiei. Trei exercitii practice

Este, într-adevăr, atât de simplu.

Exercitii practice, simple, cum ar fi să vă umpleți gândurile, cuvintele și energiile cu pozitivitate și posibilități, știind exact ce doriți și apoi pur și simplu „permiteți” ca universul să curgă.

Nu contează dacă sunteți nou pe calea Legii Atractiei, un fan al legilor universale sau cel mai mare sceptic din lume; dacă nu v-ar plăcea nimic altceva decât să stăpâniti Legea Atractiei și să adaugati puțină pozitivitate zilei voastre sau să aflati ce ar putea face pentru voi – iată câteva exercitii practice si simple pentru a începe.

 

1. Tratați Universul ca supermarketul vostru personal

 

CLICK pe carte pentru detalii despre Legea Atractiei

Faceți-vă propria „listă de cumpărături manifestă”. În fiecare zi, indiferent unde va duceti, faceti liste cu ceea ce vreti de la univers.

Scrieți-le pe telefon, pe bucăți de hârtie sau într-un notebook frumos cumpărat special pentru asta.

Scrierea unor liste de acest gen vă ajuta să vă clarificați ce doriți cu adevărat .

Cu toate acestea, cel mai mare avantaj al acestui exercițiu este că, cu cât uițati mai mult de listele voastre, cu atât va fi mai ușor să se manifeste aceste lucruri în viațile voastre.

Când ne concentrăm foarte mult pe așteptarea a ceva care să apară în viața noastră, energiile noastre deven stresante – creând rezistență.

Deci, odată ce am clarificat ce vrem și uităm de listele noastre, ne lăsăm visele să plece. Acest lucru elimină toată presiunea procesului de manifestare, lăsând visele noastre în mâinile universului.

Alte exerciții care îmbrățișează vizualizările dvs. creative includ, de asemenea, utilizarea unei plăci de visuri (ca cele de pluta), crearea unei roti de focalizare sau chiar scrierea unui jurnal de visuri.

 

2. Practica exercitiile de imaginatie

 

CLICK pe carte pentru detalii

Dacă vă petreceți puțin timp pentru a vă juca în tărâmurile imaginației cu exerciții creative de vizualizare, transformati totul intr-un exercițiu simplu și distractiv pentru a vă ridica vibrațiile.

În plus, vă ajută să spuneți universului exact ce doriți să manifestați în viața voastră.

Încercați să petreceți 10-15 minute imaginându-vă cum va merge ziua perfectă.

Ce ati face?

Cum ati arăta?

Cu cine v-ati petrece timpul?

Bucurați-vă de explorarea vieții, stiind că sunteți în procesul de creare.

 

3. Manifestați Ceva

 

CLICK pe carte pentru detalii despre Legea Atractiei

Exersați să manifestați ceva mic, pentru a vă oferi încredere și pentru a vă îmbunătăți capacitățile de creare.

Începeți prin a încerca să manifestați ceva mic și chiar nesemnificativ – ar putea fi orice, de la o floare distinctivă la o carte.

Vreti să începeti la nivel mic, deoarece aveti nevoie de ceva la care nu intampinati nicio rezistență, ceva la care nu simtiți nicio presiune pentru a se manifesta.

Puteți încerca câteva exercitii practice de manifestare foarte simple de 10 minute.

Acum, petreceți câteva minute gândindu-vă la acest lucru pe care doriti sa-l manifestati.

Cum va veti simți când o veti avea?

Cum se va simți în mâinile voastre?

Relaxați-vă și lăsați-l să vă umple gândurile câteva clipe.

Nu în ultimul rând, uitați de asta.

Lăsati-l să plece și, mai degrabă, decât să va faceti griji dacă acest lucru va apărea sau nu, așteaptati cu nerăbdare să apară în mod neașteptat în vietile voastre.

Practici simple pentru începători, precum acestea, vă pot ajuta să vă creșteți frecvența, să vă aduceți mintea într-un loc de pozitivitate și să vă aliniați mai bine la obiectivele voastre.

Mai departe, pe măsură ce dovezile Legii Atracției încep să apară în viețile voastre, zi cu zi, încrederea voastra va începe să crească, până când veti putea începe să manifestati lucruri și mai mari… și mai mari.

 

About Mirela-Carmen

Scriitor, Content Marketing Strategist, Blogger, Reviewer de Carte, Inginer, Proiect Manager, Mama si Sotie.

Daca insisti sa crezi ca doar inotul este posibil, niciodata nu vei invata sa zbori, spune una din cele doua reguli favorite dupa care imi ghidez viata. 🙂

Visit My Website
View All Posts

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here