Tu ești important – Consiliul Arcturian 9D

0

Articolul original Tu ești important –  Consiliul Arcturian 9D, channeling de Daniel Scranton, poate fi citit aici.

Tu ești important - Consiliul Arcturian 9D
Tu ești important – Consiliul Arcturian 9D

 

“Salutari. Suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi.

Noi suntem cei din viața voastră care vă aduc cel mai mult, în ceea ce privește cantitatea de energie și informații și, totuși, dorim ca toți să vă ascultați propriile inimi.

Dorim ca voi să fiți mai independenți și să obțineți mai mult din interiorul vostru.

Acesta este un efort co-creativ. Ne facem partea, dar dorim, de asemenea, să recunoașteți cu toții că sunteți cei care vă creați realitatea și că sunteți voi cei care determinați dacă ceea ce vă oferim rezonează sau nu.

Veți decide dacă primiți transmisiile noastre energetice și veți decide dacă vă folosiți de oricare dintre aceste transmisii.

Sunteți pe scaunul șoferului și vom continua să oferim, să oferim și să oferim mai multe, indiferent dacă cineva ne primește acolo pe Pământ.

Vedeți, înțelegem că vă afectăm conștiința colectivă, deoarece sunteți o parte a unei conștiințe universale, precum și a unei conștiințe colective umane.

Sunteți, de asemenea, o parte a conștiinței colective galactice, la fel și noi.

Așadar, vom continua să vă oferim și să vă supraveghem, pentru că știm că avem un impact asupra voastră, chiar și atunci când nu ne acordați nicio atenție.

Vă invităm să faceți același lucru în ceea ce privește restul semenilor voștri de pe Pământ.

Chiar dacă scrii o carte și nimeni nu o citește în afară de tine, acea energie a fost pusă acum pe hârtie sau stă într-un computer și are un impact asupra conștiinței colective umane. Are un impact asupra conștiinței universale.

Trebuie să începeți să vă vedeți în acest fel, pentru că altfel veți înceta să contribuiți.

Dacă această carte nu este publicată de un editor major sau de vreun editor, s-ar putea să nu mai scrieți, dar dacă recunoașteți că aveți încă un impact și ajungeți la întregul colectiv uman, atunci probabil că veți continua să scrieți.

Nu contează câte vizionări obține videoclipul vostru. Contează că reușiți să-l faceți. Contează, pentru că, aveți un impact asupra colectivului uman, colectivului galactic și colectivului universal, cu tot ceea ce scoateți în evidență.

CLICK pe carte pentru detalii

Fiecare cuvânt pe care îl spuneți, fiecare gând pe care îl gândiți și fiecare intenție pe care o aveți are impact asupra întregului.

Asta căutăm să facem aici cu aceste transmisii și vă invităm să ne alăturați și să deveniți parte a acestui dans co-creativ.

Împreună, putem aduce o tranziție pașnică, veselă și ușoară pentru toată conștiința din întregul univers.

Putem face asta pentru că ne creăm cu toții realitățile și, dacă aceasta este realitatea pe care doriți să o experimentați, alăturați-vă nouă în ceea ce facem aici.

Răspândim lumină și iubire. Răspândim pozitivitate și speranță și știm că puteți face la fel.

Știm că, dacă rezonați cu noi și cu agenda noastră, atunci cu siguranță faceți același lucru și suntem recunoscători pentru contribuțiile voastre, deoarece ne place să avem un echipaj la sol acolo pe tărâm fizic.

Dar chiar dacă nu am face-o, am face tot ceea ce facem.

Suntem Consiliul Arcturian și ne-a plăcut să ne conectăm cu voi.”

 

Recomandare de carte:

Dumnezei uitati, trezindu-se

Autor: Ramtha

CLICK pe carte pentru detalii

“Daca nu va invata nimeni niciodata sa visati visul nelimitat, daca nu va invata nimeni niciodata sa inhalati respiratia narilor lui Dumnezeu, primavara, si daca nimeni nu va invata sa va uitati la cerul de la miezul noptii si sa contemplati conceptele vesniciei, atunci veti fi vesnic separati de Dumnezeu, de imparatia lui naturala, de frumusetea lui stralucita, de magia si incantarea lui imbatatoare. N-o sa-l cunoasteti: niciodata. Trebuie sa invatati ca asta este natura adevarata a fiintei voastre si cand invatati asta, veti sti ca Domnul Dumnezeu al fiintei voastre nu incearca sa va indeparteze de la viata, ci sa va trezeasca in miezul ei. Nu se lupta pentru limitarea sa, ci strapunge prin peretii care va impiedica exprimarea.” ~ Ramtha

2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here