Carti interzise – Biblia Olandeza

0

Biblia olandeza, Carti interzise

Biblia olandeza - Carti interzise

Carti Interzise – Biblia Olandeza

 

După interzicerea lucrării “Cabala Speculum“, se poate concluziona, în mod clar, că ideea obţinerii nemuririi într-un corp fizic nu a fost deloc apreciată de Vatican.

Lăsînd la o parte lucrările de alchimie care încearcă să ofere soluţii pentru realizarea Marii Opere (găsirea Pietrei Filosofale şi obţinerea elixirului vieţii veşnice), în anul 1711, apare o lucrare cunoscută simplu ca “Biblia olandeza“.

Cartea nu vorbeşte despre oameni care au obţinut nemurirea prin consumarea unui elixir de viaţă veşnică.

Ea duce ideea nemuririi mult mai departe, discutînd direct problema nemuritorilor.

Este vorba de oameni care au existat dintotdeauna şi care au fost martori la evoluţia umanităţii din primul moment al existentei sale şi pînă în prezent.

Biblia Olandeza

Aceşti nemuritori descrişi de “Biblia olandeza” sunt un fel de observatori. Ei sunt neutri, nu se implică, dar sunt martorii tuturor evenimentelor istorice majore ale evoluţiei umanităţii.

Una din gravurile din carte prezintă în partea centrală un astfel de observator, care stă aşezat cu condeiul în mînă şi notează pe un sul de pergament toate întîmplările la care a fost martor.

De jur împrejur, gravura prezintă, în mod simbolic, toate aceste întîmplari observate de nemuritor, începînd cu momentul zero.

Normal, cartea Biblia Olandeza a fost interzisa şi numeroase exemplare au fost distruse.

În ciuda acestor distrugeri, destule exemplare au supravieţuit, putînd fi regăsite astăzi în colecţii particulare.

Carti interzise Text: Yami Kamui-Krueger

Yami Kamui-Krueger se numără printre puținii cercetători din domeniul paranormalului care s-au încumetat să abordeze aspectele mai obscure și mai puțin cunoscute ale domeniului.

Prima carte s-a vândut bine ținând cont de faptul că a adus in prim plan numeroase aspecte pe care mulți alți cercetători le-au evitat sau nu le-au abordat.

Deși este vorba despre un autor nou, Yami Kamui-Krueger a adus deja inovația in studiul paranormalului abordând subiecte vechi intr-o manieră nouă și îndrăzneață.

Lumea e o carte care se lasă citită atâta timp cât există cineva dispus să îi răsfoiască paginile. Volumul de față se constituie într-o încercare de a prezenta și de a explica o parte din subiectele controversate din domeniul supranaturalului cu gândul de a îndepărta măcar câteva din nelămuririle și prejudecățile care le înconjoară.“ spune Yami Kamui-Krueger in cartea sa “Supranaturalul Dezvaluit“.

Supranaturalul Dezvaluit
CLICK pe carte pentru mai multe detalii

Carti interzise – Biblia Olandeza

2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here