Curs de Tehnica Radianta Grad 1 sustinut de Lidia Birsan

4

Curs de Tehnica Radianta

Curs de tehnica radianta

Curs de Tehnica Radianta

Mesajul Lidiei

Vă doresc un An Nou superb, cu bucurii și binecuvântări divine, cu frumusețe și belșug! Dacă aveți Prieteni care vor să înceapă Anul învățând o Tehnică de auto susținere și de susținere energetică pe toate Planurile, absolut incredibilă și să-și activeze capacitatea Radiantă a palmelor, voi ține un Curs de Tehnică Radiantă Gr.1 pe 8 și 9 Ianuarie 2018.

Aveți mai jos prezentarea cursului cu toate detaliile!

Vă îmbrățișez!

Lidia Bîrsan

TEHNICA RADIANTA GR.1

TEHNICA RADIANTĂ (Real Reiki, Autentic Reiki, The Radiance Technique) este una din marile noastre şanse de a face faţă provocărilor vieţii.

De 25 ani de când o folosesc pentru a mă susţine şi a susţine orice formă de Viaţă, această Tehnică Străveche nu mi-a trădat niciodată aşteptările.

Este o Tehnică simplă, la purtător pe care o poate folosi oricine care are palmele activate şi care, pe măsură ce este utilizată devine mai puternică, capacitatea radiantă a palmelor fiind în continuă expansiune, toată viaţa, mereu şi mereu.

Pentru Prietenii voştri care doresc să participela Curs, pentru cei care vor să îşi asume responsabilitatea de a se îngriji şi din punct de vedere energetic şi de a-şi susţine cu această energie radiantă procesele de vindecare pe toate planurile, de la fizic, emoţional, psihic până la profundele stări de conştiinţă, aveţi mai jos detalii despre acest Curs de TEHNICĂ RADIANTĂ Gr.1 pe care l-am programat in Bucuresti pe 8 și 9 Ianuarie 2018 cu rugămintea de a anunţa înscrierea cât mai repede prin SMS la tel. *** , pentru a putea comanda Diplomele si CD-urile.

 

Cursul de TEHNICĂ RADIANTĂ GR.1

curs de tehnica radianta 1

(Curs de Tehnica Radianta)

Tehnica Radiantă este o Ştiinţă a Energiei Universale care poate fi activată din abundenţă cu ajutorul Palmelor radiante.

Acest lucru susţine într-un mod incredibil procesul de vindecare pe multiplele Planuri vibraţionale care alcătuieşte Fiinţa: fizic, emoţional, mintal, spiritual.

Este o Tehnică la purtător, uşor de învăţat şi care poate fi aplicată pe tine însuţi şi pe orice altă Fiinţă, oameni, inclusiv Copii, animale, plante.

Cine are nevoie de Tehnica Radiantă?

A. Persoanele sănătoase, indiferent de vârstă:

 • pentru a preveni îmbolnăvirea,
 • pentru combaterea efectelor nocive ale stresului,
 • pentru creşterea performanţelor profesionale
 • pentru încetinirea îmbătrânirii biologice şi prevenirea îmbătrânirii premature

B. Persoanele bolnave, indiferent de vârstă:

 • -pentru a accelera procesul de auto-vindecare
 • pentru a aplana rapid conflictele emoţionale, de oboseală, anxietate,depresie,manie,etc.
 • pentru amplificarea efectelor benefice ale oricărui tratament alopat sau complementar
 • pentru înlăturarea sau diminuarea efectelor secundare ale unor medicamente sau iradieri

Aceasta capacitate a Palmelor Radiante de a optimiza puternic Energia de Viaţă, energia vitală, interioară, se dobândeşte in cadrul acestui Curs de Tehnica radianta, prin cele 4 ACORDAJE care se fac.

O veti avea toata viata si o veti putea folosi pentru voi, pentru cei din jurul vostru, pentru orice Fiinta care are nevoie de ajutor si de sustinere.

Diploma este recunoscuta International si poate fi folosita pentru obtinerea Licentei de Terapeut în Terapii Complementare in conditiile Legii .

Mai mult, cei care au experimentat deja aceasta Putere Radiantă a Palmelor au constatat în mod sigur urmatorul lucru:

 • Inainte de a face un Curs de Tehnica Radiantă aveau totul: viată, frumuseţe,creativitate etc.
 • Prin Tehnica Radianta, însa, se aprinde parcă o Lumină.
 • Creşte capacitatea de a vedea mai profund, de a simţi mai profund, de a te bucura mai viu ca niciodată de fiecare clipă pe care o trăieşti.
 • Viata, frumusetea, creativitatea etc. sunt tot acolo dar calitatea lor creşte continuu, de la zi la zi, ca o floare care îşi deschide petalele mereu şi mereu, într-un proces de înflorire fără oprire.

Cu drag, Lidia Bîrsan

Alte detalii referitoare la curs:

Programul: în fiecare zi de la ora 18,00 la 20,30.

Cost: 300 lei

Adresa Salii de Curs:  Cursul are loc in Bucuresti.

shanti spirit simbol 2Daca doresti sa primesti toate articolele si traducerile noastre, direct in inbox-ul tau, fara sa te mai straduiesti sa le cauti… te invitam sa te ABONEZI la noutati.

 

2

4 COMENTARII

 1. Buna ziua Doamna Lidia,
  Ma numesc Vasile felicia Monica. As dori sa particip la cursul dumneavoastra de energie radianta gradul 1 si 2.
  Va rog sa ma anuntați cand este posibil.
  Va multumesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here